Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

FBC United chystá nábor nejmenších florbalistů

Chceš hrát florbal? Není nic lehčího než začít! Budějcký FBC United připravil nábor nových hráčů a hráček pro nejmladší kategorie přípravek a elévů, a tím pro sezonu 2014/2015 vytvoří poslední chybějící článek pro naplnění celé věkové struktury od přípravky po muže a ženy.

„Zveme hráčky a hráče, kteří mají zájem hrát florbal a třeba nevědí, jak začít,“ uvedla předsedkyně FBC United České Budějovice Barbora Nováková.

Zatímco kategorii přípravek klub zakládá zcela od počátku, u elévů chce rozšířit stávající počet členů a pokračovat v úspěchu, kterým bylo zakončení sezony 2013/14, což bylo vítězství v mezinárodním turnaji Innebandy Cup.

V hale, která je součástí sportovního komplexu spolu se zimním stadionem Hokejového Centra Pouzar, budou pro mladé hráče i jejich rodiče připraveny čtyři termíny, na které se mohou přijít podívat a zatrénovat si. Ten první nastal právě dnes, další pak budou 4., 11. a 18. června. Čas je jednotný pro všechny termíny, a to od 16 do 17.30 hodin.

Věková kategorie přípravek je pro ročníky narození 2006 a mladší, elévové pak pro narozené v letech 2004 až 2005. Pokud už zájemci budou mít florbalové vybavení, určitě si ho mohou vzít s sebou. Pokud ne, stačí alespoň sportovní oblečení a sálová obuv.

Bližší informace získají zájemci na mailu fbcunited@fbcunited.cz a na telefonním čísle 728 225 585.

Tisková zpráva

Štítky florbal, FBC United České Budějovice, nábor, elévové, přípravky, Barbora Nováková, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FBC United chystá nábor nejmenších florbalistů  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.