Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Motocykloví závodníci společně trénovali na novou sezonu

Již druhý ročník tréninkového SMRŽ Campu se o minulém víkendu konal v Budějcích. Jedná se o jedinečný projekt, který se především zaměřuje na kondiční přípravu. Účastnili se ho současní i budoucí motocykloví závodníci, pozvání přijaly také známé ikony motosportu.

Děti si mohly zatrénovat s bratry Jakubem a Matějem Smržovými či jezdcem kategorie Moto3 mistrovství světa silničních motocyklů Jakubem Kornfeilem. Na kemp měl dorazit i Lukáš Pešek, ten se ale nakonec musel kvůli nemoci omluvit.

SMRŽ Camp vedl Miroslav Hýsek, kondiční trenér Matěje Smrže a současně šéftrenér budějckého klubu TJ Karate. Celkem se akce zúčastnilo šestadvacet jezdců - 22 z České republiky a čtyři ze Slovenska.

„Kemp si každý pochvaloval a jsem rád, že se ho zúčastnilo tolik lidí. Navázali jsme na první ročník systémem tréninků a přibalili jsme i další techniky a tréninkové možnosti. Pátek a sobota obsahovaly převážně atletickou a silovou přípravu a neděle patřila konzultacím, kde jsme se závodníky probírali různé cviky na konkrétní části těla, které by měli zpevnit. V České republice akce podobného rázu není a už teď se připravujeme na léto, kdy bychom rádi uspořádali týdenní kemp, který by obsáhl jak kondiční přípravu, tak i jízdy na motorce,“ řekl Budějcké Drbně Miroslav Hýsek.

Autoři

Štítky SMRŽ Camp, tréninkový kemp, motocykloví závodníci, Jakub Smrž, Matěj Smrž, Jakub Kornfeil, Moto3, České Budějovice, motocykl, Česko, Lukáš Pešek, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocykloví závodníci společně trénovali na novou sezonu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.