Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Nestíháte chodit do fitka? Trénink domů vám ušetří čas

Když nemůže Mohammed k hoře, přijede trenér až ke klientovi domů. Však také možná znáte ten každodenní kolorit, kdy se od brzkého rána snažíte vytvářet hodnoty v práci, večer se vyřízení vracíte domů a už nestíháte cestovat přes ucpané město do fitness centra.

To všechno proto, abyste aspoň trochu zapracovali na své fyzičce. Ideální řešení nabízí TreninkDomu.cz.

Skupina trenérů se rozhodla vyjít vstříc všem, kteří buď nestíhají lekce ve fitness centrech, nebo zkrátka preferují soukromý trénink v pohodlí domova. Ať už se jedná o maminky na mateřské dovolené či vysloužilé sportovce, pro jakéhokoli klienta sestaví trenéři ideální tréninkový plán na míru.

Čím se trénink domů odlišuje od klasických výukových videí, kterých lze na internetu nalézt nepřeberné množství? Obrovským plusem je bezesporu přítomnost trenéra, který vás povzbudí k vyšším výkonům, zároveň vám také poradí a opraví nesprávné držení těla, což u výukových videí není možné.

Jaké všechny výhody tedy trénink domů přináší? Na to Budějcké Drbně odpověděl Filip Šimeček, jeden z trenérů, který se mimo jiné věnuje UFT (ultimátnímu funkčnímu tréninku).

„Trénink domů znamená především úsporu času, ať už pro maminku na mateřské nebo pro podnikatele a ostatní, kteří se chtějí dostat do kondice. Náš tým se přizpůsobí požadavkům a časovým možnostem každého klienta. Trénink může proběhnout doma u klienta, ale také na neutrální půdě tělocvičny, při dobrém počasí i venku. Opět záleží jen na domluvě. Samozřejmě trénink přizpůsobíme ideálně každému dle jeho fyzických možností.“

Trénink domů si získává v současné době velkou popularitu. Spokojenost s touto metodou tréninku vyjadřují klienti různého zaměření: ať už se jedná o provozovatele restaurace, manažerku firmy, tanečnici pole-dance či ředitele hasičů, všichni se shodují v tom, že trénink domů přináší maximum pro jejich fyzičku a také skvělou motivaci od trenéra k dosažení lepších výkonů.

Kromě soukromého tréninku zajistí tým profesionálních trenérů i skupinové lekce pro firemní teambuilding či partu přátel. Pro náročnější je pak v nabídce i skupinový UFT trénink.

Více informací o jednotlivých trenérech a ceníku včetně ukázkového videa naleznete na www.treninkdomu.cz. Plavková sezona se blíží a jakékoli výmluvy již nemají šanci!

PR text

Štítky Trénink domů, osobní trenér, dům, trenér, trénink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nestíháte chodit do fitka? Trénink domů vám ušetří čas  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.