Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

NG Dance Crew připravuje letní taneční soustředění

Lákalo vás někdy patřit do nějaké profesionální taneční skupiny, ale nikdy jste si netroufli jen tak přijít a zkusit se zapojit? Pak je pro vás letní soustředění ideální příležitostí. NG Dance Crew pořádá od 5. do 12. července dny plné tance s profesionálními lektory z Čech i Slovenska.

Na NG Summer Dance School 2014 se představí lektoři Wahe (Lock, Pop, House Dance) Lady Mel (Hip Hop), Viktor Bukovy (Vogue), Alča (Dancehall, Lock, House Dance) a Zizoe (Hip Hop, House Dance).

Zváni nejsou jen pokročilí tanečníci. Akce je vhodná i pro začátečníky nebo mírně pokročilé. Na programu je celá řada tanců, které se prostřídají během tří až čtyř lekcí denně. Organizátoři zařadili do programu House dance, Lockin, Vogue, Dancehall, Hip Hop a řadu dalších moderních tanců.

V ceně soustředění je kromě každodenních lekcí s profesionály pronájem haly (nová změkčená podlaha) plná penze (100 metrů od ubytování - v areálu), bazén, vířivka s bublinkami, krásný sportovní areál, běžecká dráha, tenisové kurty, ping pong, wifi, venkovní ohniště a sauna.

Pro všechny účastníky bude připraven bohatý program. Stezky odvahy pro ty nejmenší, až po sportovní turnaje v areálu. Cena soustředění je 4200 Kč s plnou penzí.

New Generation Dance Crew je taneční skupina fungující již spousty let. Za tu dobu si vybudovala jméno v oblasti tance, získala skvělá umístění na tanečních soutěžích v České republice i v zahraničí a nakazila láskou k tanci stovky dětí a mladých lidí.

Věnuje se všem věkovým kategoriím (od 5 let až po mládež a dospělé) v různých stylech street dance. Účastní se soutěží CDO, Taneční skupiny roku a pohárových soutěží. Zajišťuje choreografie na různé akce a realizuje vlastní projekty včetně tanečně-divadelních představení.

„Pokud se budete chtít přidat do našeho týmu, stačí přijít 15. či 16. května do našich sálů v Kulturním domě Slavie, informovat se a popřípadě si vyzvednout přihlášku pro nadcházející sezonu. Budeme se na vás těšit vždy mezi 16. a 20. hodinou,“ zve všechny zájemce vedoucí skupiny Danča Kupčáková.

Štítky NG Dance Crew, NG Summer Dance School 2014, letní soustředění, taneční skupina, taneční soubor, tanec, Česko, House dance, Slovensko, hip hop, Vogue

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

NG Dance Crew připravuje letní taneční soustředění  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.