Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

NG Dance Crew zve do svých řad malé tanečníky

Největší jihočeská taneční skupina zabývající se stylem street dance chystá rozšiřovat sály, ve kterých se pilným tréninkem rodí čím dál tím víc soutěžních úspěchů. New Generation Dance Crew nemá nouzi o dospělé a juniorské tanečníky, nyní ale chce do svých řad přilákat děti ve věku od 5 do 10 let.

Největším lákadlem pro rodiče budoucích tanečníků je, že školné, které běžně stojí 3000 korun ročně, bude pro tuto věkovou kategorii zdarma!

Děti se můžou těšit na kvalitní tréninky se zkušenými lektory třikrát týdně, účast na různých soutěžích, vystoupení na komerčních akcích, taneční růst v mnoha stylech, dvakrát ročně vystoupení v divadle pořádané taneční skupinou NG Dance Crew, workshopy (navíc taneční lekce) od českých až po zahraniční lektory, to všechno s možností využití místo školní družiny.

Všichni zájemci můžou přijít už v pondělí 3. února od 14 hodin do tanečních sálů, které najdete v kulturním domě Slavie. Vchod je z Dukelské ulice naproti Jihočeskému muzeu.

Kontaktovat mohou také hlavní lektorku Danielu Kupčákovou na telefonním čísle 607 777 374 nebo na facebookových stránkách.

Tisková zpráva

Štítky NG Dance Crew, New Generation Dance Crew, České Budějovice, nábor nových tanečníků, tanečník, styl, taneční soubor, trénink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

NG Dance Crew zve do svých řad malé tanečníky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.