Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Squashový maraton s výtěžkem pro postižené děti

Příští středu 28. března se ve Sportcentru Zvonárna na Dobrovodské uskuteční Squashový maraton s výtěžkem pro postižené děti ze sdružení Ovečka o.p.s. v Českých Budějovicích. Tato akce je nejen sportovní, ale i kulturní záležitostí, takže program je připraven nejen sportovním nadšencům, ale také zvědavcům, mužům, ženám i dětem.

A o co že půjde? Úderem 16. hodiny nastoupí na squashový kurt žena a stráví na něm zhruba čtyři hodiny, během kterých sehraje 50 setů proti různým squashistům. Tou ženou bude mistryně světa v racketlonu (raketovém čtyřboji), squashistka a velká sportovkyně Zuzana Kubáňová. Zuzana si zahraje set naprosto s kýmkoli jakékoliv squashové úrovně a jakéhokoliv věku a pohlaví. Za každý míček, který si na Zuzku protihráč uhraje, půjde 10 korun na postižené děti, a pokud se někomu podaří vzít Zuzce set, půjde na dětičky hned 200 korun. Tím ale zábava nekončí!

Během celého odpoledne bude probíhat také sportovní fitness doprovodný program. Především ženy asi ocení možnost vyzkoušet si zumbu s Hankou, anebo naprostou novinku ve fitness JumpBoxing kombinující box, posilování a skákání na trampolínce. K vidění bude i nějaká ta exhibice a další ukázky.

Nebude chybět ozvučení a moderování celé akce. Pro aktivní účastníky Squashového maratonu bude připraven také kurt na rozehrání, testování modelů raket nové sezony a jejich prodej za výhodné ceny. Kdo se rozhodne pro správnou věc, nastoupí proti Zuzce na kurt a zkusí svým potem přispět dětem na lepší život, dostane i dárek ve formě slevových poukázek, věcných cen a jako největší bonus čeká na aktivní účastníky slosovatelná tombola s hlavní cenou – fungl novou squashovou raketou!

Nebojte se zapojit do hry. Zuzka je na své protihráče hodná, a když se na ní hezky usmějete a zapojíte trochu té fyzické snahy, určitě si hru užijete, ať už si myslíte, že squash umíte nebo ne. Pokud nemáte vlastní squashovou raketu, nezoufejte. Na místě bude několik skvělých „samohrajících“ raket k zapůjčení, odzkoušení a případně i koupi. V centru je také dětský koutek, takže i rodiny s dětmi jsou samozřejmě srdečně zvány.

Vstupné na celou akci je dobrovolné, a to jak na „kukandu“, tak jako aktivní účastník squashista či účastnice fitness cvičení. Prostě to, co dobrovolně dáte, půjde opět na postižené děti.

Přihlášky na fitness cvičení nebo na hru se Zuzkou posílejte s vaším zpětným kontaktem na e-mail zuzanakubanova@centrum.cz, pro bližší informace koukněte na www.zuzanakubanova.webnode.cz.

Budeme se moc těšit!

Tisková zpráva

Štítky maratonský běh, Zuzana Kubáňová, České Budějovice, fitness

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Squashový maraton s výtěžkem pro postižené děti  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.