Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Štíři míří na sever potvrdit první místo

Florbalisty FBC Štíři České Budějovice čeká o tomto víkendu nejdelší cesta za zápasy 2. ligy. Českobudějovický klub nastoupí v sobotu od 18 hodin ve 300 kilometrů vzdálené Rtyni v Podkrkonoší. O den později od 12.30 hodin ho čeká utkání v Jaroměři. Úkol mají Jihočeši jasný: vrátit se se šesti body a zůstat nadále v čele své divize 2. ligy.

Ambice Štírů nejsou nijak přehnané, vždyť Rtyně je poslední a Jaroměř je na sedmém místě. "S papírově slabšími týmy nesmíme ztrácet body ani v jejich halách," zdůraznil šéf Štírů Jiří Kratochvíl.

Avšak dodal, že sobotní duel bude obtížný víc než by se mohlo zdát. "Povrch ve Rtyni nám vůbec nesedí. Je pomalý a míček na něm méně skáče. Nikdy jsme tam nehráli rádi a výsledky tomu také často odpovídaly," vysvětlil Kratochvíl.

Štíři budou o víkendu spoléhat hlavně na první útočnou formaci Králík - Havelka - Hejplík, která se zatím postarala o 17 z 36 gólů týmu. "Navíc centra druhého útoku Dědiče trápí lýtkový sval, takže není jisté, zda vůbec nastoupí," doplnil šéf klubu.

Statistiky zápasů, tabulky a další statistiky najdete zde!

Autor: Jiří Kratochvíl

Štítky Rtyně v Podkrkonoší, Jaroměř, České Budějovice, Jiří Kratochvíl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štíři míří na sever potvrdit první místo  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.