Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Taneční skupina NG Dance Crew nabírá nové členy

NG Dance Crew je největší skupinou na jihu Čech, která se zabývá tanečním stylem Street Dance. Každým rokem získává mnohá ocenění - od krajských mistrů v choreografiích, až po skvělou reprezentaci na republikových soutěží.

Veškeré věkové kategorie jsou výkonnostně rozdělené, tudíž si své místo najde každý od pěti let až po mládež a dospělé.
Taneční skupina má skvělé zázemí v budějckém kulturním domě Slavie, kde pod vedením velmi zkušených lektorů najdou všichni zájemci o tuhle činnost taneční vyžití po celý rok.

„Můžete se naučit komerční i undergroundový svět tance, kdy v dnešní době nemůže ani jeden bez druhého být. Základy starší doby i současnost, vše k sobě patří,“ říká vedoucí soutěžních skupin Danča Kupčáková.

Skupina sleduje nejnovější trendy, aby všichni její tanečníci mohli být pohybově co možná nejdále. Nejen v Americe téměř každý týden vzniká nový taneční styl, a tak je na čase je objevit. V NG se můžete naučit víc jak patnáct tanečních stylů, které street dance nabízí.

Pokud máte rádi hudbu a chcete i získat nové přátele, dveře jsou v NG Dance Crew vždy otevřené. „Hledáme ty, co chtějí něco dokázat, hlavně se novému přiučit a všechno si celkově užít,“ dodává Danča Kupčáková.

První vlna náborů proběhne ve dnech 5. a 6. září, kdy se zájemci mohou zapsat a také získat všechny informace o nadcházející taneční sezoně. Pokud někomu tento termín nebude vyhovovat, bude ještě nadále možnost se hlásit 12. a 13. září vždy od 16 do 19 hodin na sálech taneční skupiny, které naleznete v KD Slavie s vchodem z Dukelské ulice.

Tisková zpráva

Štítky NG Dance Crew, taneční skupina, nábor, taneční soubor, styl, Česko, Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taneční skupina NG Dance Crew nabírá nové členy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.