Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Premiérový Sport fest láká nejen na známé tváře

Výstaviště hostí tento týden další zajímavou akci. V pavilonu T1 a na přilehlé venkovní ploše se od pátku do neděle uskuteční Sport fest, historicky první sportovní veletrh na jihu Čech. Při výstavě se budou prezentovat různá sportovní odvětví i organizace zabývající se zdravým životním stylem.

Na návštěvníky budějckého Výstaviště čeká během třech dnů velmi bohatý program. Kromě možnosti zhlédnutí expozic téměř šedesátky vystavovatelů si budou moci všichni příchozí vyzkoušet hned několik sportů na vlastní kůži.

„Připraveno bude badmintonové, fotbalové nebo volejbalové hřiště, zahrát si můžete i golf. Škála sportů, které se budou prezentovat, je opravdu široká a každý si najde to svoje,“ láká do areálu Výstaviště České Budějovice jeden z pořadatelů Sport festu Jakub Eliáš.

Na sportovní nadšence bude čekat také trialová dráha od FR Bikes, svézt se budou moci na Hugo biku nebo tricyklu. Exhibici Kizomby a Afro-fitness předvede Vitor Tavares Mendes, černošský tanečník a choreograf propagující tyto styly cvičení, které bude možné si rovněž vyzkoušet. V rámci expozice HC České Budějovice bude probíhat dovednostní střelba na hokejovou branku, energetická společnost E.ON zase přiveze své nafukovací hřiště pro Rodinný fotbálek.

„Velkým lákadlem budou také známé tváře. Těšit se můžete na hokejisty Milana Gulaše, Zdeňka Kutláka a Romana Horáka, kteří budou mít v průběhu festivalu stejně jako herec Jiří Mádl autogramiádu, bude tady i profesionální kulturista Lukáš Osladil nebo odborník na zdravou stravu a životní styl Petr Havlíček, známý z televizních obrazovek,“ doplnil Eliáš.

Sám mladý organizátor má ke sportu vřelý vztah už od dětství, a proto se nápad uspořádat Sport fest přímo nabízel. „Od malička hraji hokej, pohybuji se ve sportovním prostředí a zároveň pracuji na Výstavišti, takže k podobným akcím mám blízko. Když jsem měl možnost vidět v Mnichově jeden z největších evropských sportovních veletrhů, doslova mě to uchvátilo,“ svěřil se Budějcké Drbně Jakub Eliáš. „Věřím, že se letošní ročník povede a ze Sport festu se stane tradice,“ dodal.

Štítky Sport fest, Výstaviště České Budějovice, Česko, Madeta Motor České Budějovice, sport, E.ON, Zdeněk Kutlák, Roman Horák, Jiří Mádl, Milan Gulaš, Lukáš Osladil, Petr Havlíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Premiérový Sport fest láká nejen na známé tváře  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.