Čtvrtek, 29. srpna 2019, 18:22
V Budějovickém Budvaru se aktuálně vaří sezóní pivní specialita z čerstvých chmelových hlávek. Čerstvý chmel patří mezi nejvzácnější pivovarské suroviny. Důvod je jednoduchý. Zpracovat se musí ve stejný den, kdy byl natrhán. Při vaření piva se...
Úterý, 29. srpna 2017, 15:42
Sezonní pivní specialitu z čerstvého chmele uvařili v Budějovickém Budvaru. Speciál Bud je z čerstvých hlávek Žateckého poloraného červeňáku. Chmel byl sklizen jen několik hodin předtím na chmelnici U Splavu na Blšansku. Pivo z čerstvého chmele bude...
Pátek, 2. září 2016, 08:26
Vařit z čerstvých hlávek chmele je pro pivovarníky svátek, který si v Budějovickém Budvaru užili v pondělí 29. srpna. Kdo z technologů mohl, přišel hodit pytel hlávek do kotle jedné ze dvou várek, které lze uvařit jen jedenkrát v roce. Čerstvý chmel...
Středa, 16. března 2016, 18:05
Od úterý začaly vybrané restaurace po celé republice čepovat sezonní speciál BUD B:STRONG. Limitovaná edice speciálního piva o stupňovitosti 16 a obsahem alkoholu 7,5% obj. byla uvařena 26. srpna 2015 ve večerních hodinách z čerstvě sklizených...
Neděle, 30. srpna 2015, 12:04
Ve středu 26. srpna večer byly ve varně Budějovického Budvaru uvařeny dvě várky sezónního piva s použitím čerstvých chmelových hlávek. Čerstvý chmel patří mezi nejvzácnější pivovarské suroviny, neboť se musí zpracovat bezprostředně po sklizni, tedy...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.