Sobota, 17. prosince 2022, 10:12
Prosinec trávíme mnoho času v kuchyni přípravou vánočního cukroví. Radost z pečení může zkazit i malá drobnost, kvůli které přijde všechna snaha vniveč. Na rozdíl od vaření je totiž u této disciplíny třeba dodržovat přesně dané postupy, aby se vše...
Čtvrtek, 9. listopadu 2017, 10:13
Bramborový salát s majonézou je štědrovečerní pokrm, který v některých domácnostech vydrží až do Silvestra. Typické chování českých spotřebitelů simuloval dTest pokusem, kdy ponechal bramborové saláty pět dnů napospas jejich osudu, ovšem pod...
Neděle, 8. května 2011, 22:41
Že lidé chodí do restaurací na večeře je zcela běžné. Často také v restauracích obědváme (pokud zrovna firma či podnik, kde pracujeme nedisponuje závodní jídelnou......No kdo z nás by si nepamatoval na UHO, případně UHOŘ.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.