úterý 10. prosince 2019 Julie

Vyhledávání

Nalezené články: "B:Cryo"

V Masných krámech začalo Svatomartinské posvícení

Luděk Hauser - šéfkuchař českobudějovické restaurace Masné krámy – se svým týmem na tento týden připravili „Svatomartinské posvícení“. Až do neděle budou v nabídce restaurace nejen do zlatova pečené husy z jihočeského Byňova, ale i husí paštika a...

Letošní rok bude ve znamení připomínky 120. výročí založení pivovaru Budějovický Budvar

Pivovar Budějovický Budvar letos oslaví 120. výročí od svého založení. Dne 15. dubna 1895 se konala ustavující valná hromada akcionářů „Českého akciového pivovaru v Českých Budějovicích“. První várku piva - pouhých 200 hektolitrů - uvařil první...

B:CRYO přineslo na trhu úspěch. Restaurace ale musí vykazovat prodej

V listopadu 2014 vydal českobudějovický Budvar novinku na trhu – unikátní B:CRYO. Pivo s obsahem alkoholu kolem 21 % nelze koupit v obchodních řetězcích, ale pouze ve vybraných restauracích. A ty musí produkt hájit, neboť pokud prodej nebude...

Budějovický Budvar vyrobil nejvíce piva v historii

Pivovar Budějovický Budvar zvýšil v roce 2014 prodej piva meziročně o 2,5 % na objem 1 457 000 hektolitrů. To byl zároveň nejvyšší roční výstav za 119 let existence pivovaru.

Retrospektiva Budějcké Drbny: Jaký byl uplynulý rok?

Rok se opět nachýlil ke svému závěru, a tak je čas bilancovat. Jaké zprávy čtenáře Budějcké Drbny zaujaly? Anebo se dotkly spousty z vás? Případně jaké považujeme za důležité připomenout? V tradičním silvestrovském přehledu možná najdete události,...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "B:Cryo"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "B:Cryo"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.