Středa, 11. listopadu 2015, 17:05
Luděk Hauser - šéfkuchař českobudějovické restaurace Masné krámy – se svým týmem na tento týden připravili „Svatomartinské posvícení“. Až do neděle budou v nabídce restaurace nejen do zlatova pečené husy z jihočeského Byňova, ale i husí paštika a...
Středa, 1. dubna 2015, 11:20
Pivovar Budějovický Budvar letos oslaví 120. výročí od svého založení. Dne 15. dubna 1895 se konala ustavující valná hromada akcionářů „Českého akciového pivovaru v Českých Budějovicích“. První várku piva - pouhých 200 hektolitrů - uvařil první...
Pondělí, 23. března 2015, 10:18
V listopadu 2014 vydal českobudějovický Budvar novinku na trhu – unikátní B:CRYO. Pivo s obsahem alkoholu kolem 21 % nelze koupit v obchodních řetězcích, ale pouze ve vybraných restauracích. A ty musí produkt hájit, neboť pokud prodej nebude...
Pondělí, 12. ledna 2015, 13:37
Pivovar Budějovický Budvar zvýšil v roce 2014 prodej piva meziročně o 2,5 % na objem 1 457 000 hektolitrů. To byl zároveň nejvyšší roční výstav za 119 let existence pivovaru.
Středa, 31. prosince 2014, 16:08
Rok se opět nachýlil ke svému závěru, a tak je čas bilancovat. Jaké zprávy čtenáře Budějcké Drbny zaujaly? Anebo se dotkly spousty z vás? Případně jaké považujeme za důležité připomenout? V tradičním silvestrovském přehledu možná najdete události,...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.