Středa, 25. září 2024, 18:40
Masné krámy, legendární budějcká restaurace, slaví významné jubileum. 1. října to bude přesně 70 let od doby, kdy podnik otevřel své brány prvním hostům. Od té doby jich jimi prošlo nespočetné množství. Pro některé z nich se Masné krámy staly bez...
Pondělí, 25. března 2024, 16:21
Důležité investice, větší objem prodaného sudového piva či oblíbená Pivovarská zahrada na břehu řeky Malše. Pivovar Samson má za sebou povedený rok, který ozdobil řadou ocenění. V roce letošním chce pivovar dál navyšovat počet podniků v Českých...
Sobota, 16. září 2023, 09:01
Po roce nejstarší českobudějovický pivovar Samson vybojoval další mezinárodní úspěchy. Významná ocenění získal mimo jiné Samson Bock, Tmavý ležák či Nachmelený ležák. Nejen to mohou oslavit návštěvníci pivovaru už 23. září, kdy se v jeho areálu...
Pátek, 2. září 2022, 09:30
Pivovar Samson letos slaví na poli mezinárodních degustačních soutěží velkolepý úspěch! Pivo Samson BOCK bylo na londýnském klání World Beer Awards 2022 oceněno jako vůbec nejlepší ležák typu BOCK na světě. V Londýně vyhrála i další čtyři piva z...
Pondělí, 31. srpna 2020, 20:03
Tvrdá a hořká chuť s výrazným podtónem kávy. Tak by se dal popsat Budvar Tmavý ležák, za jehož recepturou stojí hlavní sládek pivovaru Adam Brož a obchodní sládek Aleš Dvořák. Jak vlastně vznikl? A jaký je rozdíl mezi „klasickým“ a tmavým ležákem?
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.