Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jižní Čechy vstoupí do roku 2019 znovu jako Pohodové

PR článek

Projekt, který organizuje Jihočeská centrála cestovního ruchu, pokračuje v pohodovém duchu i v letošním roce. Cílem je všem návštěvníkům jižních Čech připomenout, že náš region představuje široké spektrum možností aktivního odpočinku, a především je opravdovým synonymem pro klid, pohodu a relaxaci.

Staronovým a prověřeným hlavním marketingovým tématem pro rok 2019 zůstávají Jižní Čechy Pohodové, které jsou letos obohaceny o zajímavé novinky. Vedle pokračování ve stávající nabídce produktového portfolia z let 2017 – 2018 tvořeného tématy: Památky, Rodinná dovolená, Pivní stezky, Aktivní dovolená, Běžecké trasy, Filmová místa, Wellness a relaxace, Rybářské zážitky, Myslivecké zážitky a 20 pěších výletů, bude produktové portfolio JCCR pro rok 2019 nově rozšířeno o Pohodový venkov, Regionální produkty, Vozíčkář vozíčkáři po jižních Čechách, Židovské památky, 16 příběhů znovuzrozených památek v Jihočeském kraji po roce 1989 a 10 nových pěších výletů.

Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na prezentaci již zahájených přeshraničních projektů Jihočeské centrály cestovního ruchu (JCCR) – Zlatá stezka, Eurovelo 13 a Památky žijí. Tyto programy odkazují na přírodní a kulturní dědictví nejen v našem regionu, ale aktivně se propojují s německým a rakouským příhraničím.

Velkou pozornost si zaslouží také  významné výstavní a odborné akce, mezi nimiž bude v tomto roce například velká květnová prezentace regionu jižní Čechy v hornorakouském Linci Südböhmen zu Gast in Linz 2019 (16. – 18. května), dubnový veletrh cestovního ruchu Travelfest 2019, konference TravelCon 2019 na výstavišti v Českých Budějovicích (26. – 28. dubna) či Travel Trade Day 2019, který pořádá ve dnech 8. – 9. dubna spolu s JCCR agentura CzechTourism v českobudějovickém Clarion Congress Hotelu.

Hlavním cílem JCCR je realizace projektů zaměřených na rozvoj cestovního ruchu v regionu a prezentaci regionu jako turisticky atraktivní destinace. Proto jsou jednotlivé nabídky namixovány tak, aby oslovily jednotlivce, páry, rodiny s dětmi, seniory, aktivní skupiny návštěvníků bažící po adrenalinu nebo milovníky přírody a památek. Ať už se jedná o cyklostezky, pěší turistiku nebo objevování památek, tak návštěvníci mají stále co objevovat a na co se těšit.

Štítky Jihočeská centrála cestovního ruchu, jižní Čechy, Jižní Čechy Pohodové, Jihočeský kraj, cestovní ruch, projekt, CzechTourism, Linec

Jižní Čechy vstoupí do roku 2019 znovu jako Pohodové  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.