Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kamenná prodejna moto oblečení MBW v Hluboké nad Vltavou nachystala tradiční týden slev. Ideální čas na výhodný nákup

PR článek

Máte doma motorkáře a lámete si hlavu, čím ho letos potěšit pod stromečkem? Už nemusíte! Stačí navštívit prodejnu MBW v Hluboké nad Vltavou a vybrat si z bohaté nabídky značkového moto oblečení. Pokud tak učiníte od 7. do 12. prosince, výrazně ušetříte, protože právě na tyto dny si firma připravila tradiční týden předvánočních slev.

A že se jedná o slevy, které opravdu potěší. V některých případech mohou dosáhnout až výše 60 procent! Důležitou informací pak je, že zlevněné bude veškeré MBW zboží, přičemž minimální sleva je 15 procent. Akce se týká kamenné prodejny.

V MBW si vybere skutečně každý, ať už majitelé cestovního endura, superbiku, choppera, nebo třeba skútru… V nabídce jsou i všechny možné velikosti, a to včetně nadměrných. Prodejna také neustále rozšiřuje nabídku o různé novinky, takže se vyplatí se vracet.

Že jste si koupili motorku a tápete, jaké oblečení je vhodné? Není se za co stydět, výběr správného moto oblečení není snadný. Nejsnazší cestou je zajít do MBW a svěřit se místním specialistům, kteří jsou kvalifikovaní a se vším rádi poradí. Pomohou vám vybrat kompletně celé vybavení. Bundy, kalhoty, kombinézy, kukly, rukavice, termo prádlo… to vše a mnohem více v MBW pořídíte. Jinými slovy – oblečou vás zde od hlavy až k patě.

A pokud to máte do Hluboké nad Vltavou daleko, využít můžete e-shop MBW, na kterém naleznete i různé zajímavé informace. Za pročtení stojí například sekce o bezpečnostních prvcích, která vás jistě přesvědčí, jak moc profíkům z MBW záleží na bezpečnosti na motocyklu.

MBW kromě prodeje zboží nabízí i odborný servis a úpravu moto oblečení na míru. Jedná se například o zkracování rukávů, nohavic, zužování, rozšiřování a tak dále. „Je velmi důležité, aby moto oblečení dobře sedělo, zejména kvůli správné pozici chráničů kloubů. Servis a úpravy provádíme jako jedni z mála v České republice,“ zdůrazňuje vedoucí prodejny Jan Přílepek.

MBW je zkušená firma. Vývojem, výrobou a prodejem moto oblečení se zabývá již 12. rokem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky MBW, moto, oblečení, moto oblečení, nákup, slevy, Hluboká nad Vltavou, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamenná prodejna moto oblečení MBW v Hluboké nad Vltavou nachystala tradiční týden slev. Ideální čas na výhodný nákup  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.