Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Stánek ve Stromovce nebude nabízet jen občerstvení. Fungovat by měl od konce dubna

Už na konci dubna by mohl v lesoparku Stromovka začít fungovat stánek s občerstvením. Radnice vybrala nájemce, který se o provozování občerstvení přihlásil, nabídl nejvyšší měsíční nájemné a také nejzajímavější koncept. V nabídce chce mít kromě občerstvení také piknikové koše, možnost grilování nebo půjčení sportovních pomůcek.

Koncem dubna se můžou lidé těšit na nový stánek s občerstvením v lesoparku Stromovka v Českých Budějovicích. Nové občerstvení bude poblíž rybníku Bagr. „Vybraným zhotovitelem konstrukce je společnost Pradast. Správa domů s.r.o. vypsala výběrové řízení na provozovatele stánku, který se zároveň bude starat i o sousední veřejné toalety v severní části u vstupu do parku. Celkem se sešlo 17 nabídek,“ řekl primátor Jiří Svoboda.

Poptávka po místě byla podle radnice velmi vysoká. Nakonec ve výběrovém řízení vyhrála společnost EUROPEAN DRINKS COMPANY, která nabídla nejvyšší měsíční nájemné a zaujala také zajímavým záměrem s místem.

V novém občerstvení tak najdeme například kavárnu s výdejním okénkem nebo také půjčovnu sportovních pomůcek. V nabídce bude mít stánek také piknikové koše nebo možnost grilování, a to od května do října.  „Vratné kelímky jsou samozřejmostí a provozovatel zajistí nejen nádoby na tříděný odpad, ale i kompostér,“ uvedl náměstek primátora Tomáš Bouzek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv města České Budějovice

Štítky Stromovka, občerstvení, novinka, Jiří Svoboda, České Budějovice, Tomáš Bouzek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

To už tady bylo. I vláček jezdil okolo Českobudějovické Stromovky.

Čtvrtek, 15. dubna 2021, 13:53Odpovědět

Stánek ve Stromovce nebude nabízet jen občerstvení. Fungovat by měl od konce dubna  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.