Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Souboj prvního s druhým jasně ovládly budějcké volejbalistky

Dvě důležitá vítězství a k tomu bez ztráty setu. Tak dopadly dva zápasy budějckých volejbalistek VK ČEZ České Budějovice o uplynulém víkendu.

Na palubovku pražského Tatranu Střešovice odjížděly budějcké volejbalistky s přáním udržet si první místo v tabulce a to se povedlo. Sobotní zápas rozehrály výborně. Hned v úvodu odskočily na tříbodový rozdíl. Pak se ale doslova „zasekly" a Střešovice odskočily na skóre 16:10 a vypadalo to, že první set je jasně v rukách domácích. Díky výbornému servisu Anežky Sebroňové a několika výborným zásahům v poli se však budějcké hráčky nevzdaly a v prvním setu nakonec zvítězily.

Střešovice se pak po celý zápas nedokázaly z prohry prvního setu vzpamatovat a svými chybami ve zbývajících dvou setech zápas budějckým hráčkám věnovaly.

Sobota 13. února 2016

TJ Tatran Střešovice - VK ČEZ České Budějovice 0:3 ( -18, -17, -13)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Cimbálková, Švejdová, Sebroňová, Kubíčková, libero Tomanová. Střídaly: Nejedlá, Slabová, Andrýsková, Karvánková. Trenér Milan Šimonek.


V nedělním zápase patřil první set jasně Budějčandám. Ve druhém a třetím setu však do koncovek vstupovaly vždy Střešovice s několikabodovým náskokem. Ten naštěstí  budějcké hráčky vždy vyrovnaly a nakonec v obou setech zvítězily 25:23.

Neděle 14. února 2016

TJ Tatran Střešovice - VK ČEZ České Budějovice  0:3 (-17, -23, -23)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Karvánková, Cimbálková, Sebroňová, Andrýsková, libero Tomanová. Střídaly: Švejdová, Slabová, Nejedlá, Kubíčková. Trenér Milan Šimonek.


Díky těmto dvěma výhrám, odskočil v tabulce VK ČEZ České Budějovice Střešovicím na rozdíl devíti bodů. Druhé Brno ztrácí čtyři body.Tento víkend budou mít děvčata volno.

Tabulka: 1. VK ČEZ České Budějovice (33 bodů), 2. VK Moravská Slavia Brno (29), 3. TJ Tatran Střešovice (24), 4. TJ Sokol Dobřichovice (18), 5. SK Opava (14), 6. VK Rokycany (8).

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky volejbalista, ČEZ, České Budějovice, TJ Tatran Střešovice, Střešovice, Brno, Česká obec sokolská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj prvního s druhým jasně ovládly budějcké volejbalistky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.