Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jsme schopni celou sérii zdramatizovat, věří Stanislav Bednařík

Kádr českobudějovického Motoru trápí obrovská marodka, jakou tým nepamatuje. I z toho důvodu je stav po úvodních dvou duelech 2:0 pro Slavii. Už v pátek se celá série přesouvá do pražského Edenu, kde se Jihočeši porvou o co nejlepší výsledek. Jedna příznivá zpráva přesto z úst generálního manažera zazněla. „Pepa Straka, ačkoliv nedohrál, tak ve středu na tréninku byl,“ sdělil.

Jaká je aktuální marodka týmu? Kdo po posledním zápase přibyl a kdo by se mohl dát do pátku dohromady?
Tahle otázka samozřejmě zajímá všechny, ale my v průběhu play-off a případné baráže neposkytujeme žádné informace o stavu hráčů. Tohle téma je v danou chvíli tabu. Samozřejmě někdo přibyl a na další zápasy se snad dá někdo dohromady. Ale Pepa Straka, ačkoliv v úterý nedohrál, tak ve středu na tréninku byl.

Předpokládám, že sérii jste ještě nevzdali, a že i s omezeným kádrem se pokusíte vrátit sérii zpět do Budvar arény.
Rozhodně. Předpokládám, že bojovného ducha v týmu zvedne v týmu i úterní bojovný výkon. Myslím, že jsme rozhodně nebyli horším týmem. Bohužel jsme nedokázali využít příležitosti, které jsme měli. Věřím, že jsme schopni celou sérii minimálně zdramatizovat. I v tom stavu, ve kterém jsme.

Jak byste tedy zhodnotil úvodní dva duely?
Navážu na první otázku, na kterou jste ode mě nedostal kloudnou odpověď. Tým je momentálně zdecimován zraněními a nemocemi. Bohužel, první utkání jsme příliš nezvládli. Neodehráli jsme to, na co máme. Hráči možná byli zakřiknutí. Možná příliš bojácní. Ten zápas se nám prostě nepovedl. Slavia celý zápas kontrolovala. Zatímco druhé utkání bylo diametrálně jiné. Odehráli jsme ho s vervou a velkou snahou. Myslím, že se celé utkání líbilo. Navíc na konci začali opět skvělí fanoušci skandovat „Kdo neskáče, není Motor“, i když na kostce svítil stav 1:5. To je podle mě všeříkající.

Jak jste spokojen s výkony juniorů? Zapojíte nějaké další?
Rvali se o výsledek utkání. Využili příležitosti, která se jim otevřela, díky velké absenci našich hráčů. Postavili se k tomu čelem. Možná budou v budoucnu hodně platnými hráči. A jestli zapojíme další? To je otázka na trenéry. Záleží, v jakém stavu budou hráči základního kádru. Uvidíme, jak velká bude potřeba kádr doplnit.

Štítky Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsme schopni celou sérii zdramatizovat, věří Stanislav Bednařík  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.