Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Radnici zajímá názor veřejnosti na dopravu v Budějcích

Pokud existuje téma, které Budějčáky trápí a zajímá, pak je to jistě doprava. Že stav není ideální je jisté asi každému, kdo městem byť jen projíždí v době ranní či odpolední špičky. V současné době navíc situaci komplikuje oprava Litvínovického mostu.

Na radnici si samozřejmě uvědomují, že doprava ve městě je pro mnohé problém, a proto se rozhodli uspořádat veřejnou debatu na téma koncepce řešení dopravy v českobudějovické aglomeraci. Debata se uskuteční v úterý 3. května od 17. hodin v sále zastupitelstva města na radnici. Organizátorem akce je náměstek primátora František Konečný.

Témat k debatě je jistě mnoho. Aktuálně tím nejožehavějším bude nejspíš Litvínovický most, zajímat by Budějčáky mohl také vztah cyklistické a automobilové dopravy, MHD nebo uzavírky dalších ulic. Samozřejmě se na radnici nemusí donést všechny problémy s dopravou, proto máte-li nějaký, určitě neváhejte přijít.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky doprava, České Budějovice, radnice, František Konečný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radnici zajímá názor veřejnosti na dopravu v Budějcích  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.