Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbalisté Dynama navštívili Centrum Bazalka. Předali šek na 23 tisíc korun

Takových návštěv není nikdy dost. To ví i fotbalisté českobudějovického Dynama, kteří po dvou letech navštívili Centrum Bazalka, aby předali šek na 23 tisíc korun a potěšili místní pacienty svou účastí.

Centrum Bazalka je nestátní nezisková organizace poskytující komplexní péče o děti a mládež s těžkým zdravotním postižením a těžkou formou autismu z Jihočeského kraje. Jeho služby aktuálně využívá bezmála čtyřicet klientů od jednoho roku do šestadvaceti let.

Na středeční setkání dorazila šestice hráčů a trenér David Horejš. Konkrétně Jan Šimák, Zdeněk Křížek, Michal Klesa, Richard Kalod, Jakub Pešek a Patrik Čavoš. Po formalitách a předání šeku měly děti možnost si s fotbalisty zakopat. Mezi všemi účastníky panovala skvělá nálada a byla tak slyšet celá řada vtipných narážek. „Klesič, hlavně nefauluj, ať zase není penalta,“ naváželi se spoluhráči do Michala Klesy s odkazem na jeho sporný penaltový zákrok v utkání s Vyšehradem.

Trochu vážněji už mluvil trenér David Horejš. „Jsme rádi za každou možnost, kterou můžeme dětem pomoci. I kluci kvitovali, že pojedeme děti navštívit. Když se na ně podíváte, tak vidíte, že pro ně je to zpestření a jsou rády, že si mohou s klukama kopnout,“ sdělil trenér jihočeského celku.

„Jsme moc rádi, že nás fotbalisté Dynama přijeli navštívit. Děti se na ně moc těšily už dlouho dopředu. I v průběhu návštěvy bylo vidět, že jsou děti šťastné, že si mohou s návštěvou zakopat. Musíme Dynamu za návštěvu i finanční podporu poděkovat,“ řekla k návštěvě fotbalistů fundraiser společnosti Martina Koudelková.

Spolupráce mezi oběma subjekty bude pokračovat i nadále. Klub plánuje trénink pro děti z Centra Bazalka, kdy by se mohly proběhnout i po trávníku Střeleckého ostrova.

Díky Dynamu získalo centrum už téměř čtvrt milionu korun.

Hráči Dynama na návštěvě v centru Bazalka 2016

Čtvrtek, 26. května 2016, 10:59

Hráči Dynama na návštěvě v centru Bazalka 2016
Hráči Dynama na návštěvě v centru Bazalka 2016

Autoři | Foto Jakub Matoušek

Štítky SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, návštěva, trenér, David Horejš, Jan Šimák, Zdeněk Křížek, Michal Klesa, Richard Kalod, Jakub Pešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Dynama navštívili Centrum Bazalka. Předali šek na 23 tisíc korun  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.