Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Spolektiv se vrací po osmnácti letech na letní podium festivalu Central Park Slavie

Pětice hudebních bardů si našla po letech opět cestu na letní koncert v Budějcích. Spolektiv ve složení Renaty Švecové, Jardy Hnízdila, Martina Jančury, Tondy Vidláka a Jirky Regáska oblaží posluchače autorskou hudbou s prvky rocku, art folku a jazzu. Kromě Spolektivu se na pódiu v pátek 5. srpna od 18 hodin objeví kapela Alvik.

Pohodový Spolektiv vystupuje po osmnáctileté přestávce od června 2014 opět v pětičlenném složení. Letos v květnu křtili svoje poslední album Dej mi tvar, které vyšlo po neuvěřitelných 22 letech. Spolektivu se zkrátka opět vrací elán do žil. Jejich muzika je přímočařejší a ne o nic méně kvalitní, než byla v jejich začátcích.

Tento pátek se před jejich vystoupením na podiu Central Parku Slavie objeví ještě Alvik, multikulturní skupina složená ze tří Čechů, Američanky, Nora a Francouze. V jejich skladbách uslyšíte mix jazzu, soulu a dominantní vokál.

Vstupné na festival Central Park Slavie je samozřejmě zdarma. Kdyby počasí nepřálo, akce se přesune do Café Klubu Slavie.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky festival, České Budějovice, koncert, hudební skupina, jazz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spolektiv se vrací po osmnácti letech na letní podium festivalu Central Park Slavie  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.