Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte automatickou pračku z prodejny 2. jakost na Borku u Budějc!

PR článek

Za bezkonkurenční ceny můžete již od října nakupovat spotřební elektroniku do vaší domácnosti. Na Borku u Českých Budějovic totiž otevřela prodejnu 2. jakost, jež nabízí elektroniku za extrémně nízké ceny. Jejich zboží má jen drobnou kosmetickou vadu, nebo pouze poškozený obal. A ten stejně vyhodíte.

V nabídce má 2. jakost s cenami ohlodanými až na kost ledničky, pračky, sušičky, myčky, mikrovlnné trouby nebo třeba žehličky, vysavače a nejrůznější možné kuchyňské roboty. Stačí si jen vybrat z nepřeberného množství nabízených spotřebičů. Když si s rozmanitou nabídkou nebudete vědět rady, snadno vám s výběrem pomohou školení pracovníci prodejny.

Z produktů, které 2. jakost nabízí, si nevybavíte jenom kuchyni, k dispozici jsou elektrické a kombinované bojlery, zásobníkové či průtokové ohřívače, akumulační kamna, konvektory nebo ventilátory. Odvézt domů si však můžete i DVD přehrávač, tiskárnu, tablet, power banku nebo třeba chytré hodinky.

Prodejna 2. jakost nabízí kromě toho i další služby. Cokoliv si vyberete, můžete přímo na místě zakoupit na splátky. Díky tomu si tak elektroniku pořídí opravdu každý. Na každý produkt je rovněž poskytována plná záruka.

Do soutěže s Budějckou Drbnou o hodnotné ceny věnovala 2. jakost tři ceny. Vítěz se může těšit na automatickou pračku Beko s poškozeným obalem v hodnotě 6490 korun, na druhého v pořadí bude čekat vysavač značky Hoover s poškozeným obalem v hodnotě 2290 korun a třetí vylosovaný získá zahradní vysavač Fieldmann s poškozeným obalem za 899 korun.

K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 7. listopadu do 11. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Soutěž byla ukončena. Správnou odpovědí samozřejěm bylo za B. Na produkty zakoupené v prodejně 2. jakost se vztahuje záruka v plné výši stanovená výrobcem či dovozcem (2 roky). Výherci budou kontaktováni.

Štítky pračka, soutěž, vysavač, České Budějovice, Borek, Hoover

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte automatickou pračku z prodejny 2. jakost na Borku u Budějc!  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.