Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportcentrum Delfín nabízí opravdu komplexní služby pro širokou veřejnost!

PR článek

V listopadu slaví českobudějovické Sportcentrum Delfín výročí 12 let svého úspěšného provozu! „Svým způsobem je to unikát, protože nejen v Českých Budějovicích se stále otevírají nová fitka, ale také často zavírají. Přesto je tady Delfín stále! A hlavně nás těší, že máme i po těch letech stálý nárůst členů. Asi je to tím, že jako jedni z mála každý rok inovujeme vybavení a rozšiřujeme nabídku našich služeb. Jsme tak skutečně velmi komplexní centrum pro širokou veřejnost,“ říká manažer Radim Šupka a dodává: „Každý se může o výše zmíněném přesvědčit kdykoli osobně. Právě proto totiž nabízíme každému zájemci využití první návštěvy v Delfínu zcela zdarma. Stačí se jednoduše zaregistrovat na našich stránkách www.delfin.cz.

Když jsme v Delfínu spolu seděli naposledy, byli jsme v jiné kanceláři. V té původní je, jak vidím nový přístroj. Co jste pořídili?
Dobrý postřeh! I já jsem se letos připravil o svou kancelář. (úsměv) Je to skutečně tak. Jak již jsem zmiňoval, tak se neustále snažíme našim klientům přinášet veškeré novinky z oblasti fitness a rozšiřovat nabídku našich služeb. A vzhledem k tomu, že prostory, které máme k dispozici, nejsou nafukovací, často dochází i ke stěhování kanceláří. A v té mé je nyní naše poslední novinka - přístroj BODYTEC pro EMS trénink.

Představ program BODYTEC.
Je to novinka, kterou jsme pro klienty spustili teprve v říjnu. Díky přístroji BODYTEC můžeme nyní klientů nabídnout velmi efektivní EMS trénink.

A co to je EMS trénink?
Jednoduše řečeno: jedná se o Elektro Myo Stimulaci (EMS), tedy elektrickou stimulaci svalů. Dlouhodobě se využívá již v medicíně při rehabilitaci a rekonvalescenci. Pomocí slabých, ale velmi častých elektrických impulzů jsou svaly aktivovány stejným principem, jako je zcela přirozeně aktivuje tělo. Jen mnohem častěji, než jsme to schopni dokázat svou vůlí. Díky tomu pak dochází buď k uvolnění zatuhlých svalů, nebo k jejich posílení. Díky tomuto tréninku pak můžeš opravdu posílit 95 % svalů jen za 20 minut! Více se můžeš dozvědět na našich stránkách bodytec.delfin.cz.

Tak to musím vyzkoušet…
Určitě přijď, protože to stojí za to. Prostě pořád platí, že jsme fitko, které se snaží dostat do podoby, kde že si každý klient přijde na své.

Na trhu jste 12 let. Dá se říct, jak se Delfín za tu dobu změnil?
Úplně! Pro příklad, jen letos jsme naše služby rozšířili o již zmiňovaný BODYTEC (EMS trénink), zcela novou zónu pro funkční trénink, také jsme do fitness nakoupili nové stroje Technogym Selection a od začátku roku máme také stoje na ALPINNING. Jak vidíš je toho opravdu hodně. Celkově je to postupný vývoj, který kontinuálně probíhá podle potřeb našich klientů. Snažíme se jít cestou komplexnosti. Když k nám zákazník přijde, chceme mu nabídnout maximální komfort, co se týká fitness, pohybu, regenerace, rehabilitace a výživy. Tak, aby u nás vždy dosáhl svého cíle a je jedno jestli chce zhubnout, ulevit od bolesti zad nebo se připravit na běžecký závod.

Mluvíš o komplexnosti, když do Delfína přijde zájemce poprvé, co všechno mu můžete nabídnout?
Právě ten zcela komplexní program, který jinde nenajde. Vše u nás začíná vstupní diagnostikou s osobním trenérem. Na základě této diagnostiky si klient nastaví reálné cíle, kterých chce dosáhnout a trenér mu poradí, jak začít, kde by měl zapracovat. A teď nemyslím jen ve fitku, ale také v životosprávě, rehabilitaci, regeneraci. Zákazníkovi se prostě snažíme přizpůsobit ve všech ohledech a vybere si u nás opravdu každý, protože nabídka je skutečně pestrá. Zkusím to jednoduše vyjmenovat – Fitness, zóna pro funkční trénink, Kinesis, EMS trénink (Bodytec), squash, solárium, služby fyzioterapeutů, masáže, kvalitní výživové poradenství a nakonec také posezení v příjemné kavárně.  Vše o nás zájemci najdou na www.delfin.cz.

Tak již chápu, proč hovoříš o komplexnosti a jaké máte plány na rok 2017?
Opět plánujeme investovat nemalé prostředky do obměny a nákupu nového vybavení. O co přesně půjde, si ale zatím necháme jako překvapení. (úsměv) Chystáme samozřejmě i různé marketingové akce. V loňském roce jsme začali podporovat Arnyho Petráčka a udělali akci „Běh pro Arnyho“, kde se vybralo skoro 50 tisíc korun na jeho přípravu na paralympiádu v Riu. A máme obrovskou radost, že Arny vybojoval zlatou medaili. Tak v nadcházejícím roce chceme v této úspěšné spolupráci pokračovat.

Tak to vám přeji hodně štěstí a díky za rozhovor!

Štítky trénink, Ems AG, České Budějovice, fitness, paralympijské hry, Rio de Janeiro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportcentrum Delfín nabízí opravdu komplexní služby pro širokou veřejnost!  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.