Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Vánoční dárek pro registrované drbňáky: Dvacetiprocentní sleva na nákup u butiku Charlotte!

Již několikrát jsem letos psala o tom, že se vyplatí být mým registrovaným čtenářem. Tohle je další důvod. Registrovaní drbňáci mají ode mě od úterý 6. prosince až do 23. prosince dvacetiprocentní slevu na spodní prádlo z butiku Charlotte! No, uznejte... Není skvělé najít pod vánočním stromkem luxusní prádlo světových značek?

V budějckém obchodu Charlotte v Krajinské ulici směrem z náměstí do parku najdete sice nenápadný, zato svým výběrem nepřehlédnutelný butik plný značek luxusního značkového spodního prádla pro muže i ženy. A nejenom toho.

Vybírat můžete od spodního prádla, korzetů, plavek, pánského spodní prádlo až k pohodlnému pyžamu z kvalitních materiálů. Zastoupeny jsou zde zvučné světové značky Calvin Klein, DKNY (Donna Karan), Pleasure State, Emporio Armani a z francouzských Chantelle a Passionata. Kromě spodního prádla zde nabízejí i doplňky. 

Pro mé registrované drbňáky jsem ve spolupráci s Charlotte připravila malý vánoční dárek. Každý, kdo na pokladně předloží kupon, který mu přišel e-mailem nebo jej najde na svém profilu u mě na webu, získá ode dneška, tedy 6. prosince, až do 23. prosince dvacetiprocentní slevu na svůj nákup! Třeba vánočního dárku pro svou drahou nebo svého drahého. 

Takových sleviček ale bude přibývat. Proto o důležitosti registrace na mém webu řekněte i svým kamarádům a známým, aby také oni mohli nakupovat u mých partnerů za lepší ceny.

Krásné Vánoce!

Štítky spodní prádlo, vánoční dárky, DKNY, Calvin Klein, Chantelle, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční dárek pro registrované drbňáky: Dvacetiprocentní sleva na nákup u butiku Charlotte!  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.