Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekPátek, 16. prosince 2016, 14:02
Atmosféra staročeských Vánoc na vás dýchne poslední adventní týden. Na nádvoří restaurace Naše farma bude připraven trh, na kterém si můžete zakoupit živé kapry z Přírodního parku Česká Kanada. „V naší udírně připravíme uzeného kapra, pstruha a tolstolobika a můžete si k tomu vybrat až z pěti druhů bramborového salátu,“ říká šéfkuchař restaurace Naše farma Lukáš Vokřál. Nebude chybět ani vánoční punč a staročeské sladkosti.
Na Štědrý den si můžete v restauraci pochutnat na tradičním, přesto dnes již málo známém českém pokrmu. „Chystáme degustační menu ze šneků. Již za první republiky bylo toto jídlo na Vánoce velmi oblíbené, avšak tato tradice je dnes spíše neznámá. A koho by šneci nelákali, může si dát degustační menu z ryb,“ dodává Lukáš Vokřál.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.