Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Motor uzavřel kádr – čtyři hráči mají střídavý start v Táboře, novou smlouvu dostal Vráblík

Vedení hokejistů ČEZ Motor České Budějovice s koncem přestupního termínu zajistilo výpomoc čtyřmi hráči táborskému klubu. Novou dvouletou smlouvu podepsal sedmý nejproduktivnější obránce ligy Roman Vráblík.

Roman Vráblík je v našem týmu od nového začátku v roce 2013 a považujeme ho za jeden ze základních stavebních kamenů sestavy. Obě strany měly velký zájem dohodnout se na prodloužení spolupráce, takže nic nebránilo tomu, abychom prodloužení kontraktu podepsali,“ uvedl generální manažer Motoru Stanislav Bednařík. Vráblík je po Pavlinovi spolu se Suchánkem druhý nejproduktivnější bek klubu a v celkovém hodnocení WSM ligy je mezi obránci sedmý.

Před koncem přestupního období pak klub umožnil čtveřici mladíků střídavé starty. V případě, že bude potřeba, aby se rozehráli pro klíčovou část sezony, budou Pavel Pýcha, Luboš Rob, Tomáš Guman a Ondřej Šulek k dispozici druholigovému HC Tábor,“ dodal mluvčí klubu Tomáš Kučera.

Štítky Roman Vráblík, Tábor, Madeta Motor České Budějovice, HC Tábor, Pavel Pýcha, Luboš Rob, Tomáš Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor uzavřel kádr – čtyři hráči mají střídavý start v Táboře, novou smlouvu dostal Vráblík  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.