Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

K dobrému vínu zahrála v Citru kapela Plumpies

PR článek

Útulné prostředí, ve kterém se cítíte jako doma. A místo, kam se budete se svými přáteli rádi vracet. Takový je vinný bar v Citro Bar – Restaurant. Od přátelské obsluhy si zde můžete nechat dolévat do sklenice nejrůznější lahvová vína. Nechybí Rulandské šedé, Chardonnay nebo třeba Modrý Portugal. Na své si zde ale přijdou i ti, kteří vínům zrovna neholdují. Čepuje se zde také kroužek Budějovického Budvaru.

Pokud hledáte, kde byste mohli uspořádat akci pro své kamarády a známé, je vinný bar ideálním prostředím. Po předchozí domluvě je zde možno vytvořit zázemí až pro pětadvacet lidí s rautem. Jestli ale chcete zvolit jenom jedno jídlo, není problém si jej objednat přímo z Citro Bar – Restaurant a nechat si ho přinést do vinného baru.

Na sklenku dobrého vína můžete zatím od středy do soboty mezi 19:00 a 03:00. Vaše návštěva se ale v takovém prostředí klidně může protáhnout. Minulý pátek navíc k dobrému vínu zahrála mladá a nadějná budějcká kapela Plumpies. 

Štítky víno, Budějovický Budvar, Chardonnay, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K dobrému vínu zahrála v Citru kapela Plumpies  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.