Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hlubocký sportovně relaxační areál představí v sobotu nový Dětský lanový park

Pestrý program spojený se zábavou pro celé rodiny čeká víkendové návštěvníky Sportovně relaxačního areálu v Hluboké nad Vltavou.  V sobotu 20. května zde bude v rámci zahájení nové turistické sezony slavnostně otevřena další lanové atrakce, tentokrát pro děti. Nový Lanáček je totiž přístupný už od šesti let. Součástí bohatého programu, který zaručuje zábavu pro celé rodiny, bude dětský sportovní den.

Sportovní odpoledne plné her a soutěží začíná ve 13 hodin. „Děti se budou moci vyřádit na překážkové dráze. Shlédnou ukázky karate, jógy nebo gymnastiky i skákání nebo zumby, tanečního fitness programu. Svou prezentaci zde bude mít také Království vzduchu z nedalekého hosínského letiště,“ uvedl manažer Sportovně relaxačního areálu v Hluboké nad Vltavou David Šťastný. Do soutěží připravila Hluboká v pohybu poháry, medaile, trička, batůžky a spoustu dalších zajímavých cen.

Šestileté a starší děti se pak mohou rovnou vydat na test Lanáčku a dalších novinek v areálu. Dospělí pak mohou otestovat adrenalinový okruh, který je po celkové rekonstrukci. Areál ovšem nabízí nepřebernou škálu možností sportovního vyžití, různých atrakcí či míst ideálních pro relaxaci.

Už v deset hodin se zde rozběhne program pro příznivce horských kol. Chybět nebudou ukázky technických novinek, zájemci budou moci vyzkoušet nová kola či si nechat ta svá odborně zkontrolovat od profesionálů. Ve 14 hodin se uskuteční slavnostní otevření plavební komory na Hněvkovické přehradě.

„Po skončení programu ve sportovně relaxačním areálu mohou návštěvníci zavítat do hlubockého přístavu, kde je bude od 19 do 22 hodin čekat večerní párty s hudbou,“ poznamenal Šťastný.

Sportovně relaxačním areálem Hluboká nad Vltavou, který je jedním z nejkomplexnějších sportovně relaxačních areálů v České republice, projde ročně přibližně sto tisíc návštěvníků. Své místo si zde najdou všechny věkové skupiny od dětí po seniory, stejně tak jako aktivní sportovci i rekreační nadšenci.

V areálu je k dispozici půjčovna sportovního vybavení, kde je možno si zapůjčit široké spektrum sportovních pomůcek od in-line bruslí a koloběžek po volejbalové míče nebo badmintonové pálky. Areál také zahrnuje sportoviště pro baseball a softball, basketbal, plážový volejbal, petanque, stolní tenis, golf, adventure golf, badminton a mnoho dalších sportovních aktivit. Za návštěvu určitě stojí adrenalinový park nebo dětské nafukovací centrum.

Tisková zpráva

Štítky Hluboká nad Vltavou, David Šťastný, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlubocký sportovně relaxační areál představí v sobotu nový Dětský lanový park  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.