Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Štafeta Štírů doběhla na půlmaratonu druhá a byla nejlepší z jihočeských týmů

V silně obsazené týmové kategorii zvládli florbalisté FBC Štíři České Budějovice doběhnout na Mattoni 1/2Maratonu České Budějovice na druhém místě. Na vítězné běžce měli manko téměř pěti minut.

Do štafetového závodu na 21 kilometrů poslali Štíři čtyřku Petr Žáček, Michael Kudláček, Lukáš Froněk a Lukáš Malý. V konkurenci dalších 65 týmů doběhli Jihočeši na druhém místě v čase hodina, 28 minut a 15 sekund. Na vítězné běžecké specialisty z Běžeckého Klubu České spořitelny ztratili čtyři minuty a 57 sekund.

Třetí doběhl tým Circletech Běží Pro Hospic Prachatice, který měl na druhé místo manko jedné minuty a 31 sekund. Hráči Štírů běželi své pětikilometrové úseky v časech - Petr Žáček (20:11), Michael Kudláček (20:46) a Lukáš Froněk (19:24). Finišman Lukáš Malý musel zvládnout 6,0975 kilometru a měl čas 25:23.

Máme radost, že kluci štafetu zvládli ve velmi dobrém čase a skončili druzí za týmem České spořitelny. Bylo to pěkné zpestření v přípravě na novou sezonu, ve které bychom chtěli s A-týmem mužů zaútočit na postup do vyšší soutěže,“ uvedla členka vedení FBC Štíři České Budějovice Barbora Čížková.

Autoři | Foto facebook.com/stiricb

Štítky půlmaraton, štafeta, běh, tým, České Budějovice, Mattoni, Česká spořitelna, Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štafeta Štírů doběhla na půlmaratonu druhá a byla nejlepší z jihočeských týmů  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.