Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Rezidentní noc Melvina Coxxe láká do K2 na zvučná jména

Rezidentní noc Melvina Coxxe House of Madness rozhodně nepolevuje a v následujících měsících zve do budějckého klubu K2 opravdu známé producenty a djs.

Už tento pátek, 26. října, od 21 hodin se zájemci mohou těšit na Nathana C, anglického Dj/Producenta, který byl mnoho let rezidentem jednoho z nejprestižnějších klubů světa - Klubu Ministry Of Sound.

Díky této rezidentuře měl Nathan možnost hrát jak po celé Evropě, tak i v zemích po celém světě. Jeho skladby jsou podporovány největšími světovými dji včetně Tiesta, Axwella, Peta Tonga a dalšími. Jeho práce se objevila na světoznámých hudebních vydavatelstvích.

Victor Tellagio je mladý český producent a dj, který se věnuje stylům Bass House/Future House. Victora jste mohli slyšet na festivalech jako je Mácháč Festival, Unique Festival nebo v klubech Duplex, Fabric, Denoche a klubu Retro Music Hall, kde pravidelně vystupuje.

Victor se také věnuje vlastní produkci. V lednu tohoto roku vydal skladbu na hudebním vydavatelsví Spinnin Talent Pool, které oficiálně spadá pod Spinnin Records.

Akce začíná v pátek 26. října ve 21 hodin. Vstup je do 22 hodin za 80 korun, poté za 120 korun.

Tisková zpráva

Štítky K2, kultura, hudba, Melvin Coxxe, House of Madness, Evropa, Tonga, producent

Rezidentní noc Melvina Coxxe láká do K2 na zvučná jména  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.