Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Kádr Motoru opouští pětice hokejistů. Spekuluje se o návratu dvou bývalých hráčů

Kádr budějovického Motoru opouští po neúspěšné baráži pětice hokejistů. V týmu už nebudou nadále pokračovat obránci Zdeněk Kutlák a Mitch Fillman a trojice útočníků Cody Bradley, Miloslav Čermák a Jakub Doktor. Nejistota nad dalším působením visí u Petra Kváči, Martina Janduse, Davida Gilberta a Václava Karabáčka, o jejichž služby má ale Motor nadále zájem. Informace uvedl klub na svých webových stránkách.

Odchod mrzí hlavně v případě Američana Bradleyho, který se v závěru sezony rozehrál ke skvělým výkonům a patřil do nejúdernější formace týmu v play-off. V jeho případě se spekuluje o odchodu do EBEL.

Nejistota panuje v brankovišti Motoru u Petra Kváči. Motor o jeho služby nadále stojí, ale do konce května na něj může uplatnit opci mistrovský Třinec. „V takovém případě by za něj Motor hledal náhradu,“ uvedl klub na svém webu.

Otazníky visí také nad talentovanými mladíky Martinem Beránkem a Pavlem Novákem. Ti mají v klubu nadále smlouvu, ale v jejich případě je možný odchod do nějaké z juniorských soutěží v zámoří.

Zbytek týmu by měl zůstat pohromadě. Od 1. května bude navíc klub moci oznamovat nové posily. Nejvíce se spekuluje o návratu bývalých hráčů Jakuba Suchánka z Jihlavy a Radka Prokeše z Prostějova.

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky Motor, hokej, hráči, novinky, David Gilbert, Zdeněk Kutlák, Miloslav Čermák, hokejista, Erste Bank Eishockey Liga, Pavel Novák, Jakub Suchánek, Třinec

Kádr Motoru opouští pětice hokejistů. Spekuluje se o návratu dvou bývalých hráčů  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.