Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Milan Gulaš je nečekanou posilou pro národní tým

Z dějiště hokejového šampionátu v Bratislavě přišla nečekaná zpráva. K reprezentaci se připojil odchovanec budějckého hokeje a v současnosti hráč Plzně, Milan Gulaš. Prozatím bude s týmem jen trénovat a o jeho případném nasazení do některého zápasu se rozhodne později.

Informaci o doplnění národního týmu Gulašem potvrdil i sportovní manažer Plzně Tomáš Vlasák. „S Milanem jsem mluvil včera a potvrdil mi, že odcestoval do Bratislavy a připojí se k národnímu týmu. Kvůli nemoci má za sebou dlouhou herní pauzu, takže ho určitě čekají individuální tréninky a o jeho případném nasazení v turnaji rozhodne trenérský štáb naší reprezentace,“ řekl Vlasák na sociálních sítích Škody.

Gulašovi vzaly možnost reprezentovat na velké mezinárodní akci zdravotní komplikace už několikrát. Stejně to vypadalo i před MS v Bratislavě, kdy se nemohl zúčastnit přípravy kvůli střevním problémům. Jindy byl zase vyřazen ze soupisky těsně před šampionátem kvůli výkonnostním důvodům.

Nyní to vypadá, že by se přeci jen mohl své vysněné účasti na šampionátu dočkat. V tuto chvíli se bude snažit dohnat tréninkové manko a o jeho případném zařazení do nominace rozhodnou trenéři národního týmu v následujících dnech.

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky Milan Gulaš, hokej, reprezentace, národní tým, HC Slovan Bratislava, HC Škoda Plzeň, Tomáš Vlasák

Milan Gulaš je nečekanou posilou pro národní tým  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.