Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kvalitní cizojazyčnou literaturu nakupují Budějčáci už rok v Oxford Bookshop

PR článek

Dětské knížky, beletrii, slovníky, učebnice v angličtině, němčině, francouzštině, španělštině, ruštině a portugalštině, to vše naleznete ve vyhlášeném knihkupectví se specializací na cizojazyčnou literaturu Oxford Bookshop. Nejmladší pobočka se už rok nachází v ulici Plachého v Českých Budějovicích a postupně se zapojuje i do samotného života ve městě – sponzoruje spousty akcí a podporuje různé jazykové soutěže. Oxford Bookshop zkrátka naplno pomáhá ve studiu cizího jazyka.

„Knihkupectví nám slavnostně otevíral profesor Martin Hilský, nejznámější překladatel Shakespeara. Akce byla spojena s jeho přednáškou a jsem ráda, že mohu říct, že podobných událostí plánujeme a pořádáme mnohem více. Doporučuji sledovat náš Facebook,“ informuje za knihkupectví Radka Lexová.

Síť knihkupectví Oxford Bookshop provozuje společnost Megabooks.cz, která je výhradním distributorem nakladatelství Oxford University Press v ČR. Proto je v prodejně široký výběr tohoto nakladatelství a zároveň velké množství učebnic, beletrie, dětských knih a her ve všech světových jazycích.

Sháníte knihu, kterou nemají skladem? Žádný problém, stačí do knihkupectví zajít a domluvit se, rádi vám titul, pokud je dostupný, seženou. „Tuto možnost využívají převážně univerzity, knihovny a jiné instituce, ale otevřena je naprosto každému zákazníkovi,“ dodává Radka Lexová.

Jednou z největších devíz tohoto knihkupectví, které kromě jihočeské metropole naleznete například v Praze, Brně, Olomouci či Plzni, je personál, který je špičkově vyškolený a vždy ochotný poradit.

Knihkupectví se nachází na adrese Plachého 20, tedy přímo v centru Českých Budějovic. Otevřeno má od 9 do 18 hodin (v pátek do 16 hodin), přičemž od 13 do 14 hodin počítejte s polední pauzou.

A pokud vás zrovna žádná kniha neláká, ale k literatuře máte kladný vztah, zajděte se mrknout třeba na látkové tašky s knižní tématikou. I ty Oxford Bookshop nabízí a mezi zákazníky mají velmi kladnou odezvu. Stejně jako celá prodejna.

Foto megabooks.cz

Štítky literatura, České Budějovice, knihy, Oxford, kniha, William Shakespeare, Martin Hilský, Facebook, Oxford University Press, Česko, Praha

Kvalitní cizojazyčnou literaturu nakupují Budějčáci už rok v Oxford Bookshop  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.