Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Charitativní Andělské akce přináší další zábavné aktivity

Charitativní Andělské akce přináší další jedinečné události. Můžete se těšit na beerpong, cestovatelskou přednášku, kurz vaření nebo velmi úspěšnou stand up comedy. Až do konce listopadu se můžete účastnit i online aukce letu s Martinem Šonkou nebo si zakoupit upomínkové předměty na vrcholu Kleti. Veškeré prostředky získá Autis Centrum v Českých Budějovicích.

Týden Andělských akcí začne hospodskou akcí, kterou si nemůže nikdo nechat ujít. Každý, kdo viděl průměrný americký film, už určitě ví, co je beerpong. Mladiství se sice přímo účastnit nemohou, ale můžou alespoň fandit dospělým, kteří si beerpong užijí na maximum. Tato akce, během které nezůstane nikdo střízlivý začíná 25. listopadu od 17.00 v K2.

Taneční kroky se snadno zapomínají a všichni se někdy můžeme ocitnout v situaci, kdy prostě musíme jít tančit, ale nemůžeme si vzpomenout na jediný taneční krok. Andělské akce proto připravily kurz, díky kterému se to už nikdy nemůže stát. V přátelské a pohodové atmosféře zájemci protančili již 2 lekce, kde si vyzkoušeli vše od latinskoamerických tanců až po tance karibské. Poslední kurz probíhá 25. listopadu od 18.00 v Besedě.

V rámci Andělských akcí se můžete těšit i na další cestovatelskou přednášku, tentokrát na téma Gruzie. Přednáška nebude pouze o jídle a pití, jak by mohl evokovat název, ale společně se podíváme do všech zákoutí této krásné země. Přijďte 26. listopadu od 18.00 do Žižkárny.

Pro milovníky vaření je připraven i kurz, kterého se zhostí Honza Krob. Ten si pro zájemce připravil „snadné“ menu o čtyřech chodech. Těšit se můžete na bruschettu se sušenou šunkou a bůvolí burratou, polévku z rajčat a pečených paprik s nádechem Indie a koriandrovým olelem. Pokračuje se lososem v papilotě s citronovým olejem a bylinkami. Zároveň Honza Krob všem ukáže recept na neodolatelnou čokoládovou pěnu s malinami a chilli. Kurz vaření začíná v 18.00 dne 27. listopadu 2019 ve Fine Food Academy.

Celý týden Andělských akcí završí Stand-up Show s Underground Comedy. Možná je znáte z internetové televize a možná je ještě neznáte vůbec. Určitě byste je ale měli poznat. Mají pro své diváky připravený humor, který je jednou jemný a jindy zase ostrý jako břitva. Přijďte se na stand-up komiky podívat 30. listopadu. Začínají v 18:00  v Horké Vaně.

Kromě akcí, které se konají v následujícím týdnu, můžete Autis Centrum podpořit i online aukcí letu s Martinem Šonkou nebo zakoupením upomínkových předmětů na vrcholu Kleti. Veškerý výtěžek z Andělských akcí dostane Autis Centrum v Českých Budějovicích. Všechny Andělské akce můžete najít na webu www.andelskaakce.cz.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Andělské akce, kultura, akce, přednáška, vaření, České Budějovice, Kleť, Indie, dražba, Gruzie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Charitativní Andělské akce přináší další zábavné aktivity  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.