Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kdo získá ocenění Motoráka měsíce v listopadu?

Třetí podzimní měsíc nabídl kvůli reprezentační přestávce jenom sedm kol Chance ligy, přesto jsme pro vás připravili další hlasování o Motoráka měsíce. V letošní sezoně poprvé se do nominace dostal i jeden z brankářské dvojice Jihočechů.

#89 Milan Klouček

V listopadu vychytal svému týmu čtyři výhry, takže když naskočil, byl jeho tým stoprocentní. Pomohl porazit Jihlavu, Litoměřice i Porubu, proti Vsetínu vychytal druhé čisté konto v sezoně. Drží si průměr pod dvě branky na zápas.

#11 Jan Kloz

Po návratu z extraligových Pardubic se mu začalo pořádně dařit. Připsal si první dvě trefy v dresu Motoru, navíc za listopad přidal pět asistencí. Přiblížil se k hranici jednoho bodu na zápas.

#93 Zdeněk Doležal

Pět branek z osmi listopadových zápasů, to je vizitka šestadvacetiletého útočníka. Kanonýr s výborným zakončením se znovu dostává do střeleckého laufu, brankáři ostatních týmů se musí mít na pozoru.

Kdo se stane Motorákem listopadu?

Celkem hlasovalo90 čtenářů

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz, ,

Štítky Motorák měsíce, Motor, hokej, listopad, 1. česká hokejová liga, FC Vysočina Jihlava, FK Pardubice, VHK Vsetín, HC Stadion Litoměřice, HC RT Torax Poruba, Madeta Motor České Budějovice, Milan Klouček, Zdeněk Doležal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo získá ocenění Motoráka měsíce v listopadu?  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.