Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kvůli výstavbě dálnice D3 čeká Budějčáky uzavírka v Suchém Vrbném

Na začátku června čeká Budějčáky hned několik uzavírek. Některé budou kratší, kvůli výstavbě dálnice D3 budeme ale muset počítat až s měsíční uzavírkou v ulici Josefa Lomského.

Haklovy Dvory

Kvůli výstavbě nové vodovodní a plynové přípojky rodinného domu bude od úterý 2. června uzavřena komunikace v Haklových Dvorech. „Jedná se o vnitřní průjezdnou komunikaci na konci Haklových Dvorů ve směru od Českých Budějovic. V předmětné lokalitě i v místě samotného překopu je umístěno dopravní značení a je nutné, aby tam řidiči dbali zvýšené opatrnosti,“ uvedla mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

Omezení potrvá až do 5. června.

Výstavba dálnice D3

Úplně uzavřena zůstane komunikace v ulici Josefa Lomského v úseku křižovatky s ulicí tř. Čsl. legií. Důvodem je odvodnění tunelu a úprava Dobrovodského potoka kvůli výstavbě dálnice D3.

Termín uzavírky je od 1. do 30. června 2020.

Zavadilka

Stejný případ jako v Haklových Dvorech bude od 2. června i na Zavadilce. I zde musí být řidiči opatrní kvůli pracím na nové vodovodní a plynové přípojce u nového rodinného domu. „Jedná se o první komunikaci po levé straně ve směru jízdy od Českých Budějovic," upřesnila Welzlová.

Omezení i tady potrvá do 5. června.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky omezení, doprava, dálnice, uzavírka, stavba, Dálnice D3, Josef Lomský, Suché Vrbné, České Budějovice, Zavadilka, Dobrovodský potok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli výstavbě dálnice D3 čeká Budějčáky uzavírka v Suchém Vrbném  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.