Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na konci měsíce čekají Senovážné náměstí uzavírky. Dva víkendy přes něj řidiči neprojedou

S dopravními komplikacemi musí na konci měsíce počítat řidiči, kteří se vydají autem přes Senovážné náměstí. Kvůli stavebním úpravám bude dva víkendy jedna z dopravně nejvytíženějších částí města pro auta kompletně uzavřena.

S omezením musí řidiči počítat od soboty 24. října až do neděle 1. listopadu. „Důvodem jsou stavební úpravy křižovatky, kde je realizována výstavba by-passu pro autobusy MHD ze Žižkovy třídy a úpravy světelné signalizace,“ popsala mluvčí magistrátu Jitka Brůha Welzlová.

O víkendech 24. – 25. října a 31. října a 1. listopadu bude křižovatka kompletně uzavřena. Řidiči tak budou muset využít objízdné trasy přes ulici Na Sadech, Rudolfovskou a Nádražní, v opačném směru Mánesovu a Čechovu.

Částečná uzavírka bude v termínu od 26. října až 30. října a dojde při ní k uzavření Žižkovy třídy ve směru k Senovážnému náměstí a k zákazu levých odbočení na ostatních vjezdech, vše s výjimkou vozidel linkové a městské dopravy.

„Vzhledem k tomu, že provoz v křižovatce nebude řízen světelnou signalizací, žádáme řidiče a chodce o věnování zvýšené pozornosti a o vzájemnou ohleduplnost,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky doprava, omezení, uzavírka, Senovážné náměstí, Na Sadech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na konci měsíce čekají Senovážné náměstí uzavírky. Dva víkendy přes něj řidiči neprojedou  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.