Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Bouda burgers otevře novou pobočku. Vyrazit můžete do divadla, kina nebo na zápas rugby

Víkend už klepe na dveře, a proto je třeba připravit si pořádný program. Vyrazit můžete například na slavnostní otevření nové pobočky Bouda burgers v DOC Mercury, představení Beckham v Jihočeském divadle nebo do Kotvy na příběh Ella a černý jaguár.

Pátek 15. března

Naboudi se v DOC Mercury

Oblíbený českobudějovický podnik Bouda Burgers otvírá svoji další pobočku. Tentokrát v dopravně obchodním centru Mercury. Kromě skvělých burgerů bude připraven bohatý doprovodný program s hudbou, tanečním a twirlingovým vystoupením nebo soutěží o poukazy. Slavnostní přestřižení pásky je naplánováno na 10 hodinu dopoledne. 

Farmářské trhy v Ternu

Každý pátek se v českobudějovickém Ternu konají farmářské trhy. Pokud sem budete mít cestu, nakupte si kvalitní a čerstvé výrobky od místních výrobců. Trhy začínají v 10 hodin a trvají až do 15 hodin.

Beckham v Jihočeském divadle

Už jste viděli novou hru Jihočeského divadla, která se zabývá kauzou kolem Davida Beckhama? Těšit se můžete na skvělé herecké výkony a specifický humor českého režiséra a dramatika Petra Zelenky. Na představení zbývá posledních pár lístků. Začátek je v 19 hodin.

Sobota 16. března

Táborsko nastoupí proti Jihlavě

Pro fotbalové fanoušky bude určitě zajímavý sobotní zápas FC Táborsko proti FC Vysočina Jihlava. Druhé domácí utkání jarní části FORTUNA: NÁRODNÍ LIGY 2023/2024 nabídne zajímavou podívanou. Zápas začíná v 15 hodin. 

Svatý Patrik v Horké Vaně

Pokud máte rádi irský svátek Svatého Patrika, rozhodně byste si neměli nechat ujít sobotní program v Horké Vaně. Na událost je nutné si udělat rezervaci přes Facebook. Začátek je v 19 hodin.

Ella a černý jaguár v Biografu Kotva

V sobotu odpoledne můžete vyrazit na promítání do Biografu Kotva. Jak dopadne dobrodružný příběh o přátelství dívky Elly a divokého černého jaguára ze samotného srdce amazonského deštného pralesa? Začátek je v 16 hodin.

Neděle 17. března

Den Vltavy na Sokolském ostrově

Den Vltavy se neslaví jen na pražské náplavce. Oslavy se budou konat i na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích. Nechte na sebe dýchnout jaro u vody a atmosféru českobudějovické historie. Součástí programu jsou také plavby po řece, které začínají každou hodinu od 13 do 17 hodin.

První domácí zápas mužů v rugby

V neděli se můžete ve Sportovním areálu Jihočeské univerzity těšit na první domácí zápas 2. ligy mužů Rugby XV v jarní sezóně. Zápas začíná ve 13 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hynek Glos, Jihočeské divadlo

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Bouda burgers otevře novou pobočku. Vyrazit můžete do divadla, kina nebo na zápas rugby  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.