Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Architektonický skvost v Českých Budějovicích jde do prodeje

PR článek

Novofunkcionalistická vila od renomovaného architekta Tomáše Rusína, v klidné lokalitě obce Roudné, je na prodej. Budova nabízí velkolepé prostory pro každodenní rodinný život i podnikání. Obklopena důmyslně promyšlenou zahradou a vzrostlými stromy nabízí soukromí, po kterém v zástavbě lidé tolik touží.

Vila navržená pro život 

V celkovém konceptu dvoupodlažní vily architekta Tomáše Rusína, s podlahovou plochou 225 m2, se myslelo nejen na životní prostor pro rodinu, ale také na hosty. Celkem 5 pokojů a 3 koupelny zajišťují dostatek soukromí pro každého člena domácnosti.

Nejdůležitější místností, srdcem této vily, je obývací pokoj s krbem a otevřenou kuchyní v přízemí. Jeho plocha je úctyhodných 80 m2, kterou můžete rozšířit otevřením přímého vstupu na terasu 22 m2. V přízemí je první z krásných ložnic se samostatnou koupelnou.

V nadzemním podlaží je prostor pro nerušený odpočinek. Čekají tu na své nové majitele 3 ložnice plné denního světla, s nádherným výhledem do zahrady, chytře vymyšleným vestavěným nábytkem a přístupem na balkón o velikosti 18 m2. 

Každý pokoj má samostatný vstup. Na patře jsou 2 plně vybavené koupelny.

Okouzlení nekončí uvnitř, venku vás čeká krásná zahrada a vzrostlé stromy na pozemku o celkové ploše 705 m2, které zajišťují klid a soukromí. K dispozici je také vlastní studna a kryté parkovací místo, které lze snadno přeměnit na garáž.

Renomovaný architekt myslel na vše

Přemýšlíte, jak budete tak velký prostor udržovat? Vila je vybavená centrálním vysavačem. Tím vás zbaví nošení těžkého přístroje po celém domě. Navíc je pod kuchyňskou linkou chytře umístěný extra vysávací prostor, kam vzniklý nepořádek po vaření pomocí tlačítka vysajete. 

Vila je připravená na své nové majitele. K životu, kde vaše děti i vy budete mít dostatek prostoru pro rodinu a zároveň klid na práci či odpočinek.

Přijďte nasát atmosféru

Naplánované jsou prohlídkové dny, které se budou konat 4. a 5. května 2024 od 13 do 16 hodin. Pro možnost vstupu do vily, je potřeba se zaregistrovat pomocí odkazu ZDE.

V exkluzivním zastoupení majitele vilu prodává realitní společnost FOREIGNERS reality. 

K jakýmkoliv dotazům je vám k dispozici zkušený realitní makléř Lukáš Dočkal.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Architektonický skvost v Českých Budějovicích jde do prodeje  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.