Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mimoni zamířili na filmová plátna. Dozvíte se, proč slouží padouchovi

Ode dneška jsou v multikině CineStar další dvě novinky. A milovníci Mimoňů už zamířili do kin, protože právě tyhle žluté postavičky již můžete vidět na plátně. Další novinkou je pak příběh o dámě, jež se rozhodla vzít spravedlnost do svých rukou a chce zpátky získat majetek zabavený nacisty.

Mimoni

Proč jsou vlastně Mimoni na té zlé straně a bez nějakých problémů slouží Gruovi? Tak na tuhle otázku dostanete odpověď hned v úvodu filmu, kde zjistíte vývoj Mimoňů. Od dávné historie vždy sloužili někomu takovému, třeba už Tyranosaurovi Rexovi. Naštěstí jsou ale mezi Mimoni i hrdý Kevin, hladový Stuart a vystresovaný Bob. Ti svým kamarádům chtějí konečně vrátit smysl života. Příběh animované komedie je zavede až do Anglie.

Dáma ve zlatém

Americký životopisný film vypráví o ženě, která se chce domoci spravedlnosti a bojuje o dědictví. To právem náleželo její rodině. Po šedesáti letech, co utekla z Vídně, chce zpátky majetek, jenž jí zabavili nacisti. Pro svůj soudní spor o díla nevyčíslitelných hodnot si vybere nezkušeného, ale velmi odvážného advokáta (Ryan Reynolds), který se postará o to, že půjde o jeden z nejznámějších restitučních sporů v historii. Film je dostupný od dvanácti let.

Foto: Universal Pictures

Štítky Mimoň, plátno, Cinestar, kino, Ryan Reynolds, Anglie, Universal Studios, Stuart, nacismus, Vídeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mimoni zamířili na filmová plátna. Dozvíte se, proč slouží padouchovi  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.