Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Léto s KWS - Kuboušek Water Sports

Chodíš do školy? Studuješ na střední? Pak neváhej a přijď se nám 30. června pochlubit do prodejny KWS v pasáži La Nova 92 se svým vysvědčením. Neboj, známky ti kontrolovat nebudeme, ale nabídneme ti 20% slevu na šnorchlovací set Junior, takže si letošní prázdniny užiješ i pod vodou! Jo… A rodiče vezmi s sebou. Určitě se jim něco z naší nabídky bude na dovolenou hodit.

Soutěž na Facebooku

Máš rád selfie a nehneš se bez Facebooku z místa? Tak právě pro tebe je naše KWS letní fotosoutěž! Pokud během července nakoupíš cokoliv v prodejně na Lannovce a vyfotíš se v našem fotokoutku, dostaneš zákaznickou kartičku se 7% slevou na všechny další nákupy. Fotky budou vyvěšeny na našich facebookových stránkách a 20 nejpovedenějších z nich vylepíme přímo ve výloze našeho obchodu. Každý účastník soutěže získá stylovou klíčenku Munkees, takže neváhej a přijď si vybrat!

Dovolená s námi

Pokud nejsi zrovna milovníkem focení a nemáš ani účet na Facebooku, nevadí. Přijď se prostě jen rozhlédnout, inspirovat a správně se naladit na dovolenou. Kdybys chtěl, můžeš se u nás nejen vybavit, ale dovolenou si v naší cestovní kanceláři KWS rovnou objednat!

Na vodu s lodí od nás

Anebo ses právě rozhodl jet na vodu, nemůžeš sehnat loď na půjčení a nechceš si svou kupovat? Vyzkoušej naší novinku -  půjčovnu lodí Sevylor v našem testovacím centru lodí a člunů. Loď ti půjčíme i s pádly a vestami, a pokud z ní budeš nadšený stejně jako my, můžeš si ji rovnou koupit. Takže neváhej, na nic nečekej a stav se u nás! Těšíme se na tebe.

www.kubousek.eu

PR text

Štítky TV Nova, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto s KWS - Kuboušek Water Sports  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.