Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Robert Bosch v Českých Budějovicích hlásí další pokořenou metu

Neuplynul ani rok, kdy v českobudějovickém závodu společnosti Robert Bosch zaznamenali dosažení rekordního počtu více 3000 zaměstnanců, a došlo k překonání dalšího milníku. Tím je hranice 3500 pracovníků, která byla překročena na začátku července. Tolik lidí tedy dnes ve výrobních a podpůrných odděleních společnosti zajišťuje výrobu komponentů do osobních i nákladních automobilů.

Ve vlastním vývojovém a testovacím centru pak společnost zaměstnává již přes 400 lidí, kteří se podílejí na vývoji a testování nejen zde vyráběných produktů, ale poskytují tyto služby a poradenství i pro další lokality koncernu Bosch po celém světě. A kdo by čekal přestávku na oddech, mýlil by se. Firma i nadále nabírá.

Nová jídelna

To, že se „boschskému“ závodu v Českých Budějovicích daří, potvrdila na začátku roku také zpráva, že společnost přesouvá část výroby do prostor pronajatých v průmyslovém areálu v ulici Křižíkova. K přesunu došlo díky novým projektům v oblasti výrobkové řady DNOX (=systém na snižování obsahu dusíku ve výfukových plynech), které z důvodu zachování interní integrity výroby bylo nutné udržet tak říkajíc pod jednou střechou v Kněžských Dvorech.

Úspěšné uplynulé období a nové projekty, které jsou jistým příslibem do budoucna, znamenají desítky nových pracovních míst často napříč všemi obory. Společnost spustila kampaň, v níž nabízí „boschský job“ a poukazuje nejen na celou řadu zaměstnaneckých benefitů, ale i na výhodu města nabízejícího veškeré vyžití v kombinaci s neopakovatelnou atmosférou malebných jižních Čech. „Lidé se k nám stěhují z druhého konce republiky i ze Slovenska a samozřejmě tu máme i několik desítek kolegů z odlehlejších koutů světa. Z rozhovorů s nimi vyplývá, že rozhodnutí zkusit pracovat a žít u nás rozhodně nelitují, a v případě kolegů vyslaných k nám na dlouhodobé stáže, často i s celými rodinami, nebývá výjimkou, že si pobyt u nás oproti původním plánům prodlouží,“ uvádí vedoucí personálního oddělení Barbora Schelová.

„Stejně tak ovšem cestují i naši zaměstnanci v rámci svých pracovních aktivit po celém světě a dlouhodobě máme vždy několik kolegů na zahraničních stážích dlouhých měsíce až léta. Kromě Německa, které se samozřejmě nabízí nejčastěji, mluvíme například o možnosti pracovat ve Spojených státech, Brazílii, Mexiku, Španělsku, Šanghaji nebo Vietnamu. Pokud chcete pracovat, máte chuť se učit novým věcem a zdolávat výzvy, svět je vám v dnešní době otevřený a náš závod může být tou správnou bránou,“ dodává Schelová. 



Pokud máte vysokoškolské vzdělání a rozhodnete se tyto dveře otevřít, vyplňte odpovědní formulář a personální oddělení společnosti Robert Bosch České Budějovice Vás bude kontaktovat.

Více informací o společnosti Robert Bosch České Budějovice najdete na www.bosch.cz/cb, veškeré nabízené pozice naleznete na www.bosch.cz/kariera-cb nebo www.boschskyjob.cz.

PR text

Robert Bosch - nábor zaměstnanců

Osobní údaje

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Robert Bosch GmbH, České Budějovice, výroba, USA, Mexiko, Německo, Španělsko, Brazílie, Vietnam, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Bosch v Českých Budějovicích hlásí další pokořenou metu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.