Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rozkvetlé město čeká na své výherce

Druhý ročník soutěže s názvem Rozkvetlé město, do něhož se od května do července hlásili zájemci, kteří pečují o květinovou výzdobu svého okna či balkonu, právě finišuje. V těchto dnech se členové komise rozjeli podívat do jednotlivých míst, aby vyhodnotili nejzdařilejší přírodní krásy, jejich kompoziční uspořádání, vhodnost výsadby, harmonii barev i celkový dojem.

Po vyhodnocení čeká na první tři výherce finanční odměna ve výši osm, pět nebo tři tisíce korun a speciální poukaz do Zahradnického centra Ferenčík v hodnotě pět, tři či dva tisíce korun. Na drobnou zahrádkářskou pozornost se mohou ale těšit všichni účastníci soutěže, kterých se letos přihlásilo přes dvacet.

Město České Budějovice se v loňském roce rozhodlo podpořit snahy občanů o zkrášlování městského prostředí, a to uspořádáním soutěže „Rozkvetlé město České Budějovice 2014“. Do soutěže se přihlásili neváhající spoluobčané, komise vyhodnotila ty nejzdařilejší výzdoby ve městě a pro veliký úspěch s tímto nápadem město pokračovalo i letos.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, krása, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozkvetlé město čeká na své výherce  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.