Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

E.ON Junior Cup odstartoval ve velkém stylu

Třídenní vyvrcholení E.ON Junior Cupu začalo včera v 8 hodin v roudenském fotbalovém areálu. Hned od začátku bojovali týmy o důležité body v cestě za vítězstvím v celém turnaji.

Turnaj je rozdělený do dvou dvaceti členných skupin, kde se každý utká s každým. Hraje se na čtyřech hřištích, přičemž jedno utkání se skládá ze dvou souběžně hraných zápasů a výsledky se sčítají.

Mimo českou špičku, jakou je Sparta, Slavia, Plzeň či Jablonec, se turnaje účastní i spousta týmů z regionu. České Budějovice reprezentuje Dynamo a Lokomotiva. Nechybí ani hráči domácího Roudné. Díky ambasadorovi celého projektu Janu Kollerovi přijali pozvání také dva týmy z Monaka. První den turnaje se nejvíce dařilo týmům Slavie a Viktorie Plzeň, která byla v zápase s pražskou Spartou úspěšnějším týmem. Slavia vyhrála všechna svá utkání při skóre 67:11!

Českobudějovické Dynamo má zatím padesátiprocentní úspěšnost a z osmi odehraných utkání si zatím připsalo čtyři výhry a čtyři porážky. Průběh turnaje a výkony svého týmu nám zhodnotil také trenér Petr Čížek: „Turnaj zatím probíhá skvěle. Je to tu suprové. Jsem spokojen i s výkony svého týmu. Měli jsme trošku pomalejší začátek, ale finiš bude o to lepší.

Své favority můžete podpořit až do neděle na energeticky úsporném stadionu v Roudném.

Veškeré informace a výsledky naleznete na webových stránkách.

 

Autoři | Foto

Štítky E.ON, FC Viktoria Plzeň, Jan Koller, Monako, Plzeň, České Budějovice, Jablonec, Roudné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

E.ON Junior Cup odstartoval ve velkém stylu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.