Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Skiareál Lipno ožije karnevalem

Zima to rozhodně v šumavském Skiareálu Lipno nevzdala. Napadlo 5 centimetrů čerstvého sněhu a sněžit má i v následujících dnech. Navíc se opět rozjedou sněžná děla, a tak se můžeme těšit na báječnou víkendovou lyžovačku, kterou oživí dětský karneval na lyžích s lišákem Foxem.

Čerstvě zasněžený Skieareál Lipno, nabízí všem lyžařům šest kilometrů upravených sjezdových tratí, tři lanovky i výukové hřiště Fox park. Právě to se bude hemžit oblíbenými princeznami, indiány, Spidermany a dalšími nejen pohádkovými bytostmi. Konat se totiž bude tradiční lipenský karneval na lyžích s lišákem Foxem. Už od 11 hodin má lišák Fox pro své kamarády připraveny různé zábavné hry a soutěže. Chybět nebude hromadný sjezd masek po sjezdovce Jezerní ani dětská diskotéka či vyhlášení nejlepší masky dne.

Vítáni jsou malí i velcí, s maskou i bez. Po celou dobu karnevalu bude totiž možné si nechat přímo na obličej namalovat nejen oblíbenou pohádkovou postavu, ale třeba i domácího mazlíčka uvádí event manažerka Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Ve 13.00 se pak všechny masky seřadí na lyžařském náměstí a vydají se na spanilou jízdu po Jezerní sjezdovce k Fox parku. Zde se pak děti mohou těšit na diskotéku, soutěže a vyhodnocení o nejlepší masku.

Stezka korunami stromů plná nádherných výhledů

Karneval si budou moci vychutnat i nelyžařští návštěvníci Skiareálu Lipno, kteří zamíří na poklidnou vycházku korunami stromů zakončenou výhledy na Šumavu, majestátné vrcholky Alp i lipenské jezero, a to z plošiny vyhlídkové věže Stezky korunami stromů.

„Fox park, kde bude karneval zvelké části probíhat, se nachází hned u centrálního parkoviště, který využívají i návštěvníci Stezky korunami stromů. Doporučovala bych nejprve zamířit sem na malování na obličej. Pak vyrazit na Stezku korunami stromů a vrátit se na diskotéku,“ podotýká Kneiflová.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Skiareál, Lipno, karneval, Vodní nádrž Lipno, maska, koruna stromu, lyže, Spider-Man, Alpy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Lipno ožije karnevalem  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.