Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Linde Pohony vyrábí systémy pro skladovou techniku v Českém Krumlově už 25 let

PR článek

Když společnost Linde Pohony začínala před čtvrt stoletím vyrábět v Českém Krumlově planetová kola , zřejmě málokdo tušil, že se stane jedním z předních světových výrobců pohonných a řídicích systémů pro skladovou manipulační techniku. Dnes firma nastavuje technologické standardy ve svém oboru a nadále vyvíjí nové produkty. Zákazníci na nich oceňují zejména jejich bezpečnost a uživatelskou přívětivost.

Linde Pohony byla založena v roce 1997 jako dceřiný podnik německé Linde Material Handling a zabývala se výrobou paletových kol pro vysokozdvižné vozíky. Postupně začínala vyrábět pohony, řídicí systémy a hydrostatické nápravy. Dnes je hlavním výrobním programem závodu v Českém Krumlově produkce pohonných a řídicích systémů pro elektrické vysokozdvižné vozíky a vozíky se spalovacím motorem koncernu KION Group. Ve svém oboru zaujímá jedno z předních míst ve světě. A portfolio jejích produktů a řešení pro intralogistiku stále roste.

„Po celých 25 let se v Linde Pohony držíme motta: Kvalita na prvním místě. Kvalitní produkty dělají spokojeného zákazníka. Pro kvalitní výrobu je klíčový kvalitní a spokojený zaměstnanec. K tomu udržitelnost, inovace a moderní technologie. To vše je zárukou dlouhodobého úspěchu,“ uvedl Johann Brunner, jednatel společnosti Linde Pohony.

V Linde Pohony se zaměřují zejména na přesnost a produktivitu. Klienti oceňují na českokrumlovské firmě zejména spolehlivost a schopnost pružně reagovat na požadavky zákazníků.

„V pozici jednoho z největších výrobců pohonných a řídicích systémů pro manipulační techniku bychom nebyli bez šikovných zaměstnanců. V našem českokrumlovském závodě tvoří vysoce výkonný tým. Velmi jim děkuji za jejich práci, sounáležitost, energii a respekt ke kolegům i k filozofii naší značky. Vážím si každého z nich, jejich názorů i myšlenek. Jsou naším největším bohatstvím i potenciálem pro úspěšnou budoucnost. Vždy je budeme motivovat a podporovat v dalším profesním rozvoji,“ poděkoval Johann Brunner svým zaměstnancům.

Právě zaměstnancům a jejich rodinám byla věnována dvoudenní oslava narozenin Linde Pohony, která se konala během uplynulého víkendu v areálu firmy. Zaměstnanci se bavili v pátek večer u vystoupení kapel MP3 a Kabát revival. Ochutnali narozeninový dort a zhlédli ohňostroj. Společně se svými rodinami a blízkými pak přišli v sobotu na Den otevřených dveří, kdy je vedle prohlídky závodu čekala další zábava. O hudební zpestření se tentokrát postarali Chlapi v sobě a Abba revival, o sportovní program organizátoři akce s turnajem ve fotbálku a závodem v  ovládání vysokozdvižných vozíků. Dětským návštěvníkům byl určen velký zábavný stan s divadlem, diskotékou, malováním na obličej, fotokoutkem, skákacím hradem a soutěžní stezkou. Oslav se zúčastnilo více než tisíc návštěvníků.

„Máme svou historii a prožitou tradici. To, co dělá Linde Pohony tím, čím je, jsou zaměstnanci,“ řekl Johann Brunner. „Trh manipulační techniky se za 25 let působení Linde Pohony velmi proměnil, což ovlivnilo i naši výrobu. Je jasné, že další desetiletí přinesou nové výzvy. Věřím, že zvládneme na jedničku,“ dodal.

Produkty Linde Pohony pomáhají zefektivnit práci ve skladech světoznámých firem. Jsou navrženy v duchu zásad štíhlé výroby, které omezují plýtvání časem, prostorem a v konečném důsledku i financemi. Využívají moderní technologie a snižují ekologickou zátěž.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Linde, vysokozdvižné vozíky, technika pro sklady, výroba, Český Krumlov, KION Group, Linde Pohony, technika, vozík, Johann Brunner, ABBA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Linde Pohony vyrábí systémy pro skladovou techniku v Českém Krumlově už 25 let  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.