Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Slovenský zápasník MMA se měl zapojit do bitky v Krumlově. Případem se zabývají kriminalisté

Hromadnou bitkou a surovým napadením dvou žen při Slavnostech pětilisté růže v Českém Krumlově se zabývají jihočeští kriminalisté. Podle zjištění CNN Prima News, která o incidentu informovala jako první, se měl do bitky zapojit také známý slovenský zápasník MMA a jeho partnerka, která na sociálních sítích vystupuje jako známá influencerka.

Jihočeští kriminalisté se od minulého týdne zabývají případem fyzického napadení dvou žen v Českém Krumlově. K incidentu mělo dojít počátkem minulého víkendu při večerním průvodu festivalu Slavnosti pětilisté růže. Do bitky se měl navíc zapojit i známý slovenský zapasník MMA. O případu jako první ve své repotáži informovala stanice CNN Prima News.

„Maminka byla s mojí devítiletou dcerou na náměstí, šly se podívat na ohňový průvod,“ popsala pro CNN Prima News jedna z napadených žen Aneta H. Událost v tu chvíli sledoval dav lidí, v němž byl i slovenský zápasník se svou partnerkou, mimo jiné známou influencerkou na sociálních sítích, a její rodinou. Právě tato žena se později stala také příčinou vypuknutí celého incidentu. 

„Já jsem jí jednou poklepala na rameno a říkám jí: Prosím tě, uhni kousek, moje vnučka nevidí. Podruhé říkám: Prosím tě, můžeš trošku uhnout, je tady malá holka. A to byl pro ně podnět, aby na nás zaútočili,“ vylíčila Miluše H, švagrová Anety H. Kvůli těmto slovům na ni měl následně pěstí zaútočit otec influencerky, který ji úderem do obličeje zlomil nos.

Tím však incident neskončil, ale pokračoval o kousek dál u jedné z krumlovských restaurací a vypukl v hromadnou bitku, kterou také zachytila kamera a do níž se měl zapojit právě zmiňovaný slovenský zápasník MMA. 

„Ten chlap mi natáhl sem a sem, začalo se to tam mlátit. Létaly popelníky, stoly, lavice,“ zmínila Miluše H. Vrcholem všeho byl pak podle výpovědi žen moment, kdy jedna z dívek patříci do skupiny kolem zápasníka, vytáhla z kapsy nůž. V tu chvíli však k bitce dorazila přivolaná policejní hlídka, která situaci uklidnila. Dvě napdené ženy pak musely se svými zraněními vyhledat lékařskou pomoc.

Případem se aktuálně zabývají jihočeští kriminalisté, který incidennt v tuto chvíli vyšetřují jako výtržnictví. „Policisté zatím nesdělili podezření žádné konkrétní osobě, jsou na prvopočátku vyšetřování. Zároveň by uvítali jakékoli další informace od případných svědků či videozáznamy z místa incidentu,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto CNN Prima News

Štítky Český Krumlov, CNN Prima News, Slavnosti pětilisté růže, zápasník, bitka, napadení, policie, kriminalisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vít Profant

Fakt se nestačím divit nad "hrdiny" moderní doby. Bojovník MMA a mlátit ženskou? Je to naprostý zbabělec a lidský odpad. A o úvahách p. Beránka o přecházení jinam na narvaném krumlovském náměstí můžu jen prohlásit, že jsou to fantasmagorie. Sám jsem kdysi dávno o Krumlovských slavnostech šel na náměstí, jenomže byl zrovna ohňostroj a já jsem uvízl mezi jeho nadšenými diváky na Lazebnickém mostě, kde mi následně začal nějaký magor vyhrožovat, že jestli mu neuhnu z výhledu, tak něco uvidím.

Úterý, 27. června 2023, 16:10Odpovědět

Mirek Drastich

je fakt že se nám tu slovenšti bratia roztahují a umí to dát najevo , ještě že rozhodla jejich prezidentka nekandidovat , aspoň přestane motat hlavu našemu Peťovi , který bude mít konečně čas na české luhy a háje

Pondělí, 26. června 2023, 09:45Odpovědět

Renata Zekuna

tady musím reagovat ,pani Miluše H.je slušná pani a takhle by se nidy nevyjádřila.

Pondělí, 26. června 2023, 09:22Odpovědět

Martin Krocil

Jan Beránek souhlas, chce to více svědků a informací o konfliktu, má osobní zkušenost s odpadem "influencerka" prozatím předpokládá vinu na straně čoboláků, co si myslí, že jsou tady doma...

Neděle, 25. června 2023, 16:30Odpovědět

Richard Šebesta

V podstatě souhlasím s panem Beránkem.

Neděle, 25. června 2023, 12:21Odpovědět

Jiří Beránek

Když nevidím tak se postavím jinde a nebudu nikoho otravovat. A taky by nebylo špatný nechat se vyjádřit tu druhou stranu jak to bylo s tím "Prosím tě uhni". Spíš bych to tipoval na "Uhni pičo" nebo tak nějak.

Neděle, 25. června 2023, 11:35Odpovědět

VIDEO: Slovenský zápasník MMA se měl zapojit do bitky v Krumlově. Případem se zabývají kriminalisté  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.