Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

GDX REALITY nabízí luxusní bydlení a investice v prosluněných apartmánech v Lipně nad Vltavou

PR článek

Realitní kancelář GDX REALITY je hrdá na to, že Vám může představit exkluzivní příležitosti v oblasti developerských projektů v Lipně nad Vltavou. V tuto chvíli představuje projekt KORZO LIPNO – inovativní investiční apartmány s garantovaným výnosem 5% p.a. po dobu dvou let a kryté garážové stání v ceně apartmánu. Tento projekt nejenže nabízí kompletně vybavené apartmány s výhledem na vodní plochu, ale také představuje možnost vytvoření stabilního zdroje příjmů.

Sesterská společnost KORZO LIPNO s.r.o., která je provozovatelem apartmánů v Lipně nad Vltavou, má pro vás připravenou skvělou nabídku. Nyní můžete získat úžasnou slevu 20 % na strávení vaší dovolené v apartmánech KORZO LIPNO. Přijeďte se ubytovat a zároveň si prohlédnout svou možnou investici v krásném šumavském prostředí. 

Pro zarezervování zvýhodněného pobytu využijte webové stránky a použijte slevový kód DRBNA20.

„Nicméně, náš závazek nekončí u developerských projektů. Jsme tu, abychom vám pomohli uskutečnit všechny vaše nemovitostní sny. V naší sekci "Ostatní nemovitosti" nabízíme prodej rodinných domů, bytů, parcel, chat a dalších nemovitostí. Náš tým je zde, aby vám poskytl odborné poradenství a podporu při každém kroku na cestě k realizaci vašich nemovitostních cílů,“ dodává Radim Randa, vedoucí prodeje nemovitostí GDX Reality.

Pokud máte zájem o prohlídku investičních apartmánů s garantovaným výnosem přijeďte 7. nebo 8. října 2023 na Lipno nad Vltavou 314 na Den otevřených dveří nebo nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 778 407 410 nebo mailu randa@gdxreality.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky gdx reality, bydlení, nemovitost, investice, lipno nad vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

GDX REALITY nabízí luxusní bydlení a investice v prosluněných apartmánech v Lipně nad Vltavou  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.