Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Začal Český pohár v letním biatlonu. Jihočeši byli opět úspěšní

V Letohradu odstartoval o uplynulém víkendu Český pohár v letním biatlonu. V sobotu byl na programu klasický sprint a v neděli pak přišel sprint s pravidly štafetové střelby. Závodu se opět účastnily i jihočeské kluby a přivezly několik medailí.

V sobotních sprintech si pro stříbrnou medaili doběhl Luboš Schorný z KB Staré Město pod Landštejnem. V dorostenkách A se tentokrát dařilo Štěpánce Hanušové ze Strakonic, která skončila druhá. Druhý den si připsal opět druhé místo Luboš Schorný v mužích A. Mezi juniorkami doběhla jako třetí v pořadí strakonická Kateřina Jeníčková. V žácích B vystoupal na bronzový stupínek Ondřej Poledník ze Starého Města pod Landštejnem. V konkurenci dalších 43 závodníků jde o skvělý výsledek. Žáky C dokonce ovládl jeho týmový kolega Jáchym Kaplan. Ten nechal za svými zády dokonce 57 biatlonistů! V žákyních C to také cinklo. Vítězství vybojovala staroměstská Lenka Bártová. Byla nejrychlejší ze všech 52 závodnic.

Mezi tradičními medailistkami tentokrát chyběla Pavla Schorná, která kvůli zranění nemohla odstartovat ani do jednoho závodu. Druhý závod Českého poháru je na programu o víkendu 25. a 26. června v Bystřici pod Hostýnem.

Autoři

Štítky Český pohár, sprint, Letohrad, biatlon, Luboš Schorný, Staré Město pod Landštejnem, Pavla Schorná, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začal Český pohár v letním biatlonu. Jihočeši byli opět úspěšní  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.