Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Policie pátrá po vrahovi bezdomovce z Jindřichova Hradce

Jihočeští policisté pátrají po vrahovi bezdomovce z Jindřichova Hradce, který byl nalezen mrtvý 26. května. Žádají o pomoc veřejnost.

Tělo zhruba šedesátiletého muže nalezli ve čtvrtek 26. května odpoledne jindřichohradečtí policisté. Ležela v objektu bývalého nákladového nádraží. Kriminalisté zjistili, že mrtvý bezdomovec byl místním dobře známý. Měl prošedivělé vlasy i vousy, oblečeny měl hnědé kalhoty, modré triko a černou bundu.

Muž byl v Jindřichově Hradci podle policistů naposledy prokazatelně spatřen 13. května. Kriminalisté potřebují všechna svědectví o jeho pohybu od tohoto dne. „Včetně míst, kde se vyskytoval nebo která navštívil, a také informace ke všem osobám, které ho mohly doprovázet, nebo se kterými byl viděn,“ uvedl Matzner. Kriminalisty podle něj také zajímá, jaká s sebou nosil zavazadla a jaká místa či osoby navštěvoval.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky bezdomovec, Jindřichův Hradec, vrah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po vrahovi bezdomovce z Jindřichova Hradce  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.